CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor

Deltag i den årlige konference om CLOUD COMPUTING, hvor der bliver lagt fokus på de muligheder og udfordringer, som den finansielle sektor står overfor.

Forskellige farvet lys i neon farver

Dato & tidspunkt

Lokation

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Kategori

Cloud-løsninger har med årene fungeret som en understøttende faktor for innovation og har derudover bidraget med besparelser på området. Trods de endeløse muligheder inden med skyerne, så er den finansielle sektor underlagt en række forpligtelser, når det kommer til sikkerhed og databeskyttelse. Til den årlige konference bliver der sat fokus på de muligheder og udfordringer, som den finansielle sektor oplever inden for CLOUD COMPUTING.

Tirsdag den 7. juni 2022
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Når konferencen CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor afholdes i 2022 er det fjerde gang – første afholdelse var i 2018. Her kan se frem til at overvære et samråd bestående af myndigheder, sektoren og globale leverandører, som er udvalgt grundet deres viden og indsigt på aktuelle og relevante problemstillinger inden for emnet.

For medlemmer af IT-Branchen tildeles der rabat i forhold til nedenstående betingelser. For at opnå den aftalte rabat, skal man blot oplyse koden ”ITB” når man tilmelder sig. Ved SAMTIDIG tilmelding af 3 personer fra samme virksomhed, betales kun for 2 personer. Læs mere i ovenstående link.

 Tilmelding senest 19. april 2022Tilmelding efter 19. april 2022  
KonferenceDKK 4.995,- (ex. moms)DKK 5.495,- (ex. moms)

Programmet for konferencen i 2022 afspejler den aktuelle udvikling på området både i Danmark og internationalt. Indlæg om DORA, praktisk implementering af outsourcingbekendtgørelsen, cases om cloud løsninger og meget mere. Tryk på nedenstående link for at danne dig et overblik over konferencens program.

PROGRAM