Cloud Club: TV2’s rejse i skyen

Tag med ud i skyen med TV2 Play

Dato & tidspunkt

Kategori

Til vores næste Cloud Club møde har TV2 inviteret os indenfor til en eftermiddag, hvor de tager os med på deres rejse ud i skyen med TV2 Play, som er en af de største streaming tjenester i Danmark.

I løbet af et par timer deler Martin Villumsen og Jimmi Kristensen, begge TV2 ud af de erfaringer og de udfordringer de blev stillet overfor, på deres rejse ud i skyen med TV2 Play, med bl.a. Kubernetes software.

Tirsdag den 30. april 2019, kl. 17.00 – 20.00
TV2, Rugårdsvej 25, 5000 Odense
Se programmet og tilmeld dig her


Lidt om talerne
Martin Villumsen er SW-developer og Site Reliability Engineer på TV2 Play. Jimmi Kristensen er Engineering Manager og begge er de passionerede og super kompetente på hvert deres felt.

Udover de to oplæg er der rig mulighed for at netværke med de andre deltagere og undervejs byder TV2 på lidt godt til ganen.

Alt i alt er der lagt op til en forrygende, spændende og inspirerende eftermiddag i de smukke rammer hos TV2 på Rugårdsvej.Cloud Club er en række gå-hjem-møder og kurser, som henvender sig til SW-udviklere, projektmedarbejdere, designere osv. i it- og tech-virksomheder. Vi forventer af afholde ca. otte gå-hjem-møder og én eller to kursusdage i løbet af 2019