Business Circle Jylland til Sommersol i Bakkerne

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk. Møde #3 er denne gang til Sommer Sol i Bakkerne.

Dato & tidspunkt

Lokation

Bramslev Bakker, Bramslev bakker 5, 9500 Hobro

Sidste netværksmøde i Business Circle Jylland inden sommerferien finder sted i de smukke Bramslev Bakker, hvor vi samler 40 CEO’s til Sommersol i Bakkerne.

Det bliver en spændende eftermiddag, som byder på rundvisning på festivalpladsen, udsøgt frokost og oplæg fra Jim Lyngvild. Resten af dagen står på musik og masser af netværk!

Program

  • Kl. 11.30: Registrering og netværk
  • Kl. 12.00: Velkomst, frokost og rundvisning på pladsen før festivalen åbner
  • Kl. 13.30: Oplæg ved Jim Lyngvild: Gud i bakkerne og AI
  • Kl. 14.00: Diskussion i grupper samt dessert og kaffe
  • Kl. 14.50: Bobler og canaper ved åbningstale for festival
  • Kl. 15.00: Musik, netværk og fri leg

Der er begrænsede pladser og tilmelding er påkrævet. Der kan max deltage 1 personer per virksomhed. Målgruppen er CEO’s.

Fredag den 28. juni 2024, kl. 12.00 – 15.00
(efterfølgende er der fri adgang til festivalen)
Bramslev Bakker, Bramslev bakker 5, 9500 Hobro

Læs mere her om Sommersol i Bakkerne og se hvilke kunstnere som er på programmet.

Vil du gerne være med til netværksmødet, men ikke ønsker festivalbillet, skal du give besked til Lotte Arentoft på mail: lar@itb.dk.

Business Circle Jylland i Sommersol i Bakkerne arrangeres i samarbejde med Velliv.


Skal din virksomhed med?

Tilbyd en en unik oplevelse til dit team eller din virksomhed eller måske en familie udflugt i ferien.

IT-Branchen tilbyder medlemmer at benytte lejligheden til at samle jeres medarbejdere, familie eller venner til et sommerarrangement uden lige!

Når sommerens allerførste varme stråler rammer Danmark i juni måned åbner Bramslev Bakker helt eksklusivt for en ny festival: Sommersol I Bakkerne.

Holdet bag Sommersol på Slottet, Bramlev Bakker, Hotel Bramslevgaard, Musik i Lejet, Charlottenlund Slot og Edora inviterer i samarbejde med IT-Branchen, medlemmer til en ny festival med de samme ingredienser og i ligeså skønne omgivelser, som vi kender fra Musik i Lejets strandkant ved Tisvildeleje i nordsjælland. Nu sker det på Bramslev Bakker, som er omdrejningspunkt for to dage med Sommersol i Bakkerne og med opvarmningscamp de fire dage op til.

Bakkernes fantastiske smukke natur fylder vi ud med musikalske perler og anekdoter fra vikingetiden. Altså en weekend fyldt med fest, farver, musikalske perler og et slaraffenland af oplevelser for alle, Via IT-Branchen tilbyder vi vores medlemmer at deltage til nedsat pris. Der er mulighed for at købe mad og drikke dagen igennem.

Pris pr. deltager er kr. 495,-

Skal din virksomhed med, kan du bestille direkte på mail til koncertarrangørerne på shj@charlottenlundslot.dk.


Business Circle Jylland

Målsætningen bag Business Circle Jylland er at skabe et netværk, hvor man kan styrke relationerne mellem direktører i IT-Branchen.

Vi skal mødes og diskutere de svære problematikker, nye muligheder og teknologier samt kunne drøfte de mange opgaver, som det sommetider kan være svært at få input til i ens egen organisation.

Ideen er helt enkelt at skabe rammerne for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem IT-Branchens medlemsvirksomheder.

I Business Circle Jylland vil vi afholde 4-5 årlige møder i Jylland. 

Møderne indledes med indlæg på højt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen, hvorefter der vil være tid til videre snak og debat i både grupper og i plenum.

Derudover vil vi løbende kort rapportere fra IT-Branchens udvalgsarbejde, så deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark til arbejdet omkring nogle af de politiske og forretningsmæssige emner, vi kæmper for som branche.

Møderne har en varighed af 2 – 3 timer, og deltagelse er gratis.