Business Circle Jylland: Effektive it-strategier som sikre følgeskab, energi og forretningsværdi

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk. Denne gang hos MyGarage.

Dato & tidspunkt

Lokation

MyGarage, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

Det er svært at lave en god it-strategi – og endnu sværere at få den eksekveret i en travl hverdag på kontoret. Det har vi alle erfaret.

På dette netværksmøde vil Kristian Sørensen, Partner & CEO i IT ADVISORY, der i mange år har arbejdet med strategier på it-området, give korte praksisorienterede inspirationsoplæg samt facilitere dialog, netværk og erfaringsudveksling omkring det, der fylder mest i jeres strategiarbejde.

IT-Branchen og IT ADVISORY er værter og der vil være sunde snacks og kaffe/te og vand i de fantastiske rammer hos My Garage – og der vil være god tid til netværk og dialog på kryds og tværs.


Tirsdag den 12. marts 2024, 09.00 – 12.00
Afholdes hos MyGarage, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst


Takeaways fra dagen:

  • Solidt begrebsapparat og referenceramme omkring it-strategiarbejdet
  • Overblik over de forskellige typer af it-relaterede strategier
  • Håndgribelige metoder og modeller til at udvikle effektive strategier
  • Eksempler fra virkeligheden
  • Og ikke mindst … netværk og sparring med peers fra branchen.

IT ADVISORY er netop udkommet med bogen “Guide til effektive strategier”, som alle deltagere modtager et fysisk eksemplar af på mødet.


Målsætningen bag Business Circle Jylland er at skabe et netværk med relationer og sparring for virksomhedsdirektører i branchen. Vi skal mødes og diskutere de svære problematikker, nye muligheder og teknologier samt de mange opgaver der sommetider kan være svært at få input til i ens egen organisation. Ideen er helt enkelt at skabe rammerne for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem IT-Branchens medlemsvirksomheder.

Vi inviterer til 4-5 årlige møder i Jylland. Møderne indledes med indlæg på højt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Indlægget leder ofte videre til en debat/dialog i grupper og i plenum.

Derudover rapporteres der løbende, fra IT-Branchen’s udvalgsarbejde – og deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark til arbejdet omkring nogle af de kerneemner, vi kæmper for som branche.

Møderne har en varighed af 2 – 3 timer. Deltagelse er gratis.