Brug LinkedIn som strategisk arbejdsredskab

Få input til, hvordan du opbygger dit netværk og laver fængende opslag.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Er du på LinkedIn, men synes du ikke helt, du får nok ud af platformen? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at pleje og udvikle et værdifuldt netværk og dele relevant og interessant indhold så er denne workshop måske noget for dig. På workshoppen vil du blive guidet gennem hvem du skal connecte med, do and don’ts på LinkedIn.

Du lærer bl.a.:

  • at udvide og pleje dit netværk
  • at finde kunder, samarbejdspartnere og ny viden
  • at få hjælp af netværket uden at virke desperat
  • at skrive gode indlæg, som bliver læst og delt

Webinaret er konkret og lavpraktisk og du vil arbejde med din egen profil gennem hele på workshoppen og du vil have mulighed for at deltage aktivt og stille spørgsmål undervejs.

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen og deltagelse er gratis. Det henvender sig til dig der gerne vil have styrket din LinkedIn profil.

Der er begrænsede pladser til workshoppen, så tilmeld dig hurtigt hvis du vil være med. Du deltager via computer, smartphone eller tablet. Det er en fordel med headset.

Tirsdag den 23. marts 2021, kl. 14.00 – 15.30
Afholdes som webinar

TILMELD DIG HER


Underviser er Lykke Fehmerling, Netværks Akademiet. Lykke er oprindelig uddannet cand.merc. og siden uddannet coach og proceskonsulent. Hun har undervist gennem 15 år og hjulpet mere end 5000 medarbejdere og ledere i at skabe resultater i deres arbejdsliv. Hun har specialiseret sig i digitale og analoge netværk. De sidste 10 år har hun undervist i, hvordan LinkedIn kan bruges til at skabe netværksresultater, samt hvordan man gennem networking kan opnå stærke interne og eksterne relationer til kunder og samarbejdspartnere.