AI & ROBOTICS – PUBLIC

Deltag i et forum, hvor der udveksles konkrette erfaringer med forskellig typer AI-løsninger.

Dato & tidspunkt

Lokation

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Kategori

Vi er nået til den del af udviklingen inden for kunstig intelligens, hvor vi skal stille spørgsmål til, hvordan vi kan sikre bedre kvalitet, mere adgang og klare rammer for anvendelsen af AI-løsninger i den offentlige sektor. Herunder er de essentielle spørgsmål; hvor står vi i forhold til anvendelsen af AI-løsninger i den offentlige sektor, og hvilke mål prioriteres højest, samt hvor langt vi vil gå. Til den årlige AI & Robotics konference bliver disse spørgsmål berørt og drøftet af relevante fagpersoner.

Mandag den 30. maj 2022,
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Konferencens omdrejningspunkt er erfaringsbaserede indlæg fra anerkendte eksperter og forskellige relevante aktører fra den offentlige og private sektor. Talerne vil til konferencen give deres input til de forskellige typer anvendte AI-løsninger og dele deres viden samt indsigt.


For medlemmer af IT-Branchen tildeles der rabat i forhold til nedenstående betingelser. For at opnå den aftalte rabat, skal man blot oplyse koden ”ITB” når man tilmelder sig. Ved SAMTIDIG tilmelding af 3 personer fra samme virksomhed, betales kun for 2 personer. Læs mere i ovenstående link:

 Tilmelding senest 8. april 2022Tilmelding efter 8. april 2022   
KonferenceDKK 4.495,- (excl. moms)DKK 5.495,- (excl. moms)

Tryk på nedenstående link for at danne dig et overblik over konferencens program.

PROGRAM