AI & ROBOTICS – PUBLIC

Årligt tilbagevendende konference, hvor den offentlige sektors konkrete erfaringer med AI, ROBOTICS og MACHINE LEARNING er i centrum.

Dato & tidspunkt

Lokation

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Kategori

AI & ROBOTICS – PUBLIC er en årligt tilbagevendende konference, hvor den offentlige sektors konkrete erfaringer med AI, ROBOTICS og MACHINE LEARNING er i centrum. Et forum for udveksling af konkrete erfaringer med forskellige typer løsninger.

Konferencens omdrejningspunkt er erfaringsbaserede indlæg fra forskellige offentlige & private aktører om forskellige typer løsninger – men også anerkendte eksperter bidrager med deres viden og indsigt.

I 2021 sætter vi dagsordenen ved at høre de centrale aktører om hvor vi står – hvad har vi lært indtil nu og hvad er strategien fremover i relation til udviklingen og anvendelse af AI løsninger på den offentlige sektors område.

Derudover har vi igen i år de konkrete erfaringer på agendaen fra forskellige aktører og tech leverandører – og på forskellige områder fra RADIOLOGISK DIAGNOSTISERING, BEREGNING AF EJENDOMSVURDERINGER, GRUNDLAG FOR BØRNEUNDERRETNINGER, SENSORER PÅ PLEJEOMRÅDET til SOCIALE ROBOTTER.

Vi har i år også et mere tværgående fokus på udvalgte aktuelle problematikker i relation til DATA, ETIK & LOVGIVNING på AI området.

Torsdag den 20. maj 2021
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Læs mere og tilmeld dig her

Er din virksomhed medlem af IT-Branchen, får du 15 % rabat ved brug af koden “ITB medlem”, når du tilmelder dig.