ITB & IDC Directions 2020 – Det forventer virksomhederne af dig og fremtiden

Er du, din virksomhed og dine kunder klar til fremtiden?

Dato & tidspunkt

Kategori

I 2023 bliver mere end halvdelen af den globale økonomi skabt af organisationer, der har været gennem en digital transformation. I Norden og Danmark er den udvikling mindst et år længere fremme.

Danske it-virksomheders dagsorden bliver derfor allerede i år præget af, hvordan data, digitale services og procesautomatiseringer skal understøtte virksomhedernes digitale forretningsprioriteter.

På ITB og IDCs Directions 2020 præsenteres IDC Nordics forventninger til udviklingen, og hvad den vil betyde for den danske it-branche i begyndelse af det nye årti.

Analytikere fra IDC vil komme med deres forventninger til, hvordan markederne for blandt andet cloud løsninger, Internet of Things (IoT) samt kunstig intelligens (AI) udvikler sig, og ændrer markedsmulighederne for leverandørerne.

En udvikling der driver en transformation af it-branchen mod nye digitale services med innovation som service og markedspladser for applikationer og løsninger som vigtige elementer.

Samtidig befinder it-branchen sig i en kamp med kunderne om talent og kompetencer indenfor digitalisering og et voksende krav om bæredygtige løsninger ikke mindst, når det gælder energiforbruget.

Er du, din virksomhed og dine kunder klar til den fremtid?

Torsdag den 30. januar 2020, kl. 09.00 – 11.30
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K


Læs mere og tilmeld dig her

Det er gratis for alle at deltage, men tilmelding er påkrævet.