Aarhus: Sådan vælger du den rigtige driftskontrakt

Hvordan vælger du den rigtige kontrakt?

Dato & tidspunkt

Kategori

Den rigtige driftskontrakt og D17 i “light” og “ultra light” udgaver

Der er efterhånden flere standardkontrakter tilgængelige for IT-drift – og flere er på vej. Dette skyldes bl.a. udviklingen af driftsmiljøer og nye ydelsesformer. 

Det kan give god mening at anvende en standardkontrakt. Men hvordan finder man den “rigtige”?  Skal man vente på K04-kontrakten? Eller er der allerede tilgængelige alternativer? Og hvor meget bør en standardkontrakt tilpasses? 

Dette arrangement sætter fokus på emner og omtale af forskellige standarder. Bl.a. standarden D17, der de seneste år har vundet frem på det danske marked for større driftsopgaver. Ligeledes de to nye varianter heraf, til mellemstore og små driftsopgaver. Deltagerne får også en indføring i de relevante overvejelser i forhold til bilagsstruktur og indholdet heri. 

Deltag og få specialisternes input og praktiske forslag til at regulerer moderne IT-drift.

Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 09.00 – 12.00
INCUBA, Katrinebjerg, Åbogade 15, 8200 Aarhus N
Læs mere og tilmeld dig her


Undervisere:

Michael Rehling
Michael Rehling er specialiseret og certificeret IT-advokat med nær ved 20 års erfaring med fagområdet. Som en naturlig følge af dette arbejde har han også beskæftiget sig med relaterede emner som ophavsret og andre immaterielle rettigheder, markedsføringsret, og tvistløsning inden for området.

Michael har stor erfaring med udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter, kommercielle forhold og andre forhold relateret til udfordringer i komplekse IT- og Teknologileverancer. I den forbindelse har Michael også erfaring med håndtering af tvister ved voldgift og de civile domstole. Han har gennem dette arbejde opnået møderet for Højesteret.

Michael er aktiv i forskellige IT-retlige netværk og sidder i bestyrelsen i en række fortrinsvis danske virksomheder.

Tim Nielsen
Tim Nielsen er certificeret IT-advokat og arbejder primært med teknologi- og IT-retlige forhold som f.eks. IT-anskaffelser, outsourcing og managed services, persondataret, licensforhold og konfliktløsning.

Desuden yder Tim Nielsen selskabsretlig og generel kommerciel rådgivning og forhandling – særligt til teknologivirksomheder.

Tim Nielsens personlige forkærlighed for iværksættermiljøet gør, at han jævnligt rådgiver opstartsvirksomheder, ligesom han er gæsteforelæser på bl.a. Københavns Erhvervsakademi.