IT-Branchen tager sammen med vores medlemmer ansvar for at teknologien spiller en central rolle i den globale omstilling af vores samfund. Vi fik for nylig FNs verdensmål som ledestjerner for hvor vi som globale borgere og virksomheder skal sætte ind.

Vi arbejder med at udfordre gamle forretningsmodeller til fordel for miljø og klima, samt arbejder politisk for at det skal blive nemmere at skabe en samfundsøkonomisk eller på anden måde klimaforbedrende virksomhed.

Læs vores artikel om hvordan Mover arbejder med at skabe bedre mobilitet i bl.a. København. For at udnytte eksisterende resurser.

Vi støtter også om om Regeringens ambitioner om at bæredygtig indkøb skal bidrage til omstillingen af vores samfund. Derfor har vi udarbejdet 5 anbefalinger til bæredygtig indkøb som kan bruges af alle virksomheder og organisationer, inden de skal investere i nye it-systemer eller it-udstyr.

Læs vores 5 anbefalinger til bæredygtigt indkøb som er udarbejdet sammen med virksomheder på både leverandør og kundesiden.

Ved spørgsmål og kommentarer, kontakt konsulent og ansvarlig for Bæredygtighedsudvalget, Sif Neldeborg (sne@itb.dk)

Lovgivning og gode råd?

Find svar i vores Grøn IT Q&A

IT-Branchens bæredygtighedsudvalg er ansvarlige for og beslutter indholdet i denne Q&A, der lavet med udgangspunkt i den svenske brancheforening IT&Telekomföretagens grønne Q&A.


Spørgsmål til branchens indsats for bæredygtighed?