IT-Branchens udvalg for bæredygtighed og CSR har fået et nyt formandsteam. Anne Nedergaard fra Lexmark trækker i arbejdstøjet som ny formand, flankeret af Louise Koch fra Dell som næstformand.

IT-Branchen byder velkommen til den nye formand Anne Nedergaard og næstformand Louise Koch, og ser frem til, at de bringer den bæredygtige agenda endnu længere.
 
Anne Nedergaard, har en stilling som Business Manager for Supplies and CSR, for Lexmark, og kommer med en baggrund indenfor ledelse af salg og marketing for blandt andet Lexmark og HP.

Anne er initiativtager til et Nordisk it-politisk samarbejde brancheorganisationerne imellem, mens Louise Koch gennem hendes rolle som Corporate Sustainability Lead for Europe, Middle East & Africa hos Dell og tidligere CSR-chef hos Dansk Erhverv stiller en global resurse til rådighed for IT-Branchen.

 

Farvel til en veteran indenfor bæredygtighedspolitik

IT-Branchen takker "faderen" for europæisk grøn it-politik, Hans Wendschlag, for hans arbejde som formand i Miljøudvalget, senere Bæredygtighedsudvalget.

Hans Wendschlag har været med til at revolutionere grøn it-politik og høster stor international anerkendelse for sit arbejde med politiske organisationer.
 
Hans er dog ikke helt færdig med bæredygtighedspolitik endnu og fortsætter sit arbejde med den svenske kemikalieskat de næste måneder.
 

Bæredygtighed som fremtidens konkurrenceparameter

Bæredygtighedsudvalget dækker en voksende politisk sendeflade som både handler om CSR og miljøkrav i udbud og lovgivning, og om regeringens netop udgivede rapport om Cirkulær Økonomi.

Det handler i større grad om at gribe de gyldne muligheder, der ligger og venter i de cirkulære forretningsmodeller, og ikke kun om at leve op til lovmæssige krav.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du og din virksomhed bliver medlem af Bæredygtighedsudvalget og om udvalgsaktiviteterne, så kontakt Sif Neldeborg, sne@itb.dk

Kommentarer

Nyheder fra IT-Branchen

Ny mulighed: Tilkøb til et it-udbud

Klagenævnet for Udbud slår i en ny afgørelse fast, at...

Hackeren går efter dine forretningshemmeligheder

Tyveri af forretningshemmeligheder er motivet bag mere...

Nyt formandsteam for bæredygtighed og CSR

IT-Branchens udvalg for bæredygtighed og CSR har fået...