Lige siden er væksten steget med 100 %

Success Online kunne melde fuldt hus, da der blev afholdt matchmaking for væksthungrende virksomheder og et nyt kuld af talentfulde Digitale Koordinatorer. Gitte fra NORU var blandt dem der er kommet hjem med et godt match.

Der var rift om stolene og en konstant summen af aktivitet, da over 25 forventningsfulde virksomheder mødte op til matchmaking-arrangement i Success Onlines’ digitale læringshus med ønsket om digital vækst.

Her blev de mødt at et nyudklækket hold af Digitale Koordinatorer. Kandidater der med rygsækken fuld af den nyeste viden om digitale værktøjer, stod klar til at tilbyde virksomhederne deres kompetencer og digital vækst.

Resultaterne taler da også for sig selv, over 25% af de deltagende Digitale Koordinatorer endte med en fastansættelse i en virksomhed blot en uge efter sidste matchmaking-arrangement, og på nuværende tidspunkt står over 2000 virksomheder i kø, for at møde en digital koordinator der kan hjælpe med digitale udfordringer.

Initiativet fik da også rosende ord med på vejen da IT-Branchen ved sidste matchmaking-arrangement mødte Gitte Olrik fra NORU, en virksomhed der sælger luksus-hverdagsprodukter. Hun fandt kandidaten Sidsel igennem et tidligere arrangementet og hun er nu blevet en fast del af teamet.

”Det er gået helt fantastisk efter at jeg valgte Sidsel. Rigtig kort tid efter hun var startet, vækstede vi over 100% og det er forsat lige siden” udtalte hun.

Gitte fra NORU er ikke alene, det Digitale læringshus melder, at halvdelen af virksomhederne, der før har deltaget, enten har fået en Digital Koordinator ansat eller er i gang med at få en tilknyttet. Arrangementet gør det også nemt for virksomhederne at udvælge digitale kompetencer blandt topmotiverede Koordinatorer.

”Jeg har kunnet finde en, som kunne arbejde efter de principper som jeg selv arbejder efter. Det har virkelig været nemt med det her forløb, fordi vi kunne få en rekrutteringsproces overstået på 3 timer.” Udtalte Gitte.

Success Online

Succes Online arbejder for at udbrede digitale kompetencer blandt små og mellemstore virksomheder, samt i den brede befolkning.

Derfor har IT-Branchen støttet op om initiativet igennem mange år, og vi ønsker at flere lægger vejen forbi det nye læringscenter på Nørrebro i København.

De digitale koordinatorer har været igennem et tre ugers intensivt forløb, der har rustet dem med viden om de nyeste digitale værktøjer, de hører, sammen med det digitale læringshus, ind under Success Online.

“Vi ved, at der stadig er mange mennesker og virksomheder, der synes, at hele online verdenen og de mange digitale muligheder bare er en kæmpe uoverskuelig jungle. Derfor er det også vigtigt, at der findes et sted som det her, hvor man bare kan komme ind fra gaden og få konkret hjælp, så man ved, hvor man skal starte henne,” udtaler Kirstin Rolver, ansvarlig for erhvervsdigitalisering i IT-Branchen.

Læs mere på her: Digitalisering på gadeplan.