Erhvervsminister Brian Mikkelsen og IT-Branchen inviterer fremtidens digitale iværksættere ind i løvens hule, hvor de får en unik mulighed for at pitche deres forretningside.

Der ligger et enormt forretningspotentiale hos mange digitale iværksættere, og en lille del af disse får nu mulighed for at pitche deres ide overfor et panel bestående af bl.a. Brian Mikkelsen, #CPHFTW og IT-Branchen på Folkemødet på Bornholm.

”En stor del af Danmarks fremtidige vækstpotentiale skal findes hos innovative og dygtige vækstvirksomheder, og derfor vil vi på Folkemødet sætte spot på digitale iværksættere, og hvordan de vil bidrage til Danmarks fremtid,” fortæller Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen.

Er I Danmarks næste store digitale iværksætter?
Sidder I med den næste succesfulde forretningside indenfor det digitale område, har I nu muligheden for at pitche den overfor et stærkt panel, der kan give værdifuld feedback og måske være med til at åbne døre til jeres fremtidige vækst.

Deltagerne vil, ud over deres forretningside, skulle sige noget om, hvordan de bidrager postivt til samfundsudviklingen. Det kan være med nye arbejdspladser, eksport eller f.eks. en løsning, der skaber mere demokrati.

Skriv til Mette Lundberg, mel@itb.dk, hvis I er interesserede i at pitche jeres ide i Løvens Hule på Folkemødet  fredag 16. juni.

Vinderen vil ud en præmie også få en middag med Brian Mikkelsen samt omtale i IT-Branchens nyhedsbrev.

 

Kommentarer

Nyheder fra IT-Branchen

Nye anbefalinger til kommunale it-udbud

KL og Kombit har netop udgivet en række anbefalinger...

Dansk fortolkning af Persondataforordningen klar

Justitsministeriet kom i dag med sine anbefalinger til...

It-overenskomsten er klar

Hvordan ser jeres lønpakker ud i forhold til branchens...