IT-Branchen åbner kontor i Jylland

Sidste år etablerede IT-Branchen kontor på Fyn. Nu får IT-Branchen så også fysisk repræsentation i Jylland. Alt sammen for at sikre, at IT-Branchen er en landsdækkende forening med lokal forankring.

IT-Branchen har allerede et godt samarbejde med IT-Forum og BrainsBusiness i Jylland om bl.a. arrangementer og events.

Men for at styrke den lokale tilstedeværelse yderligere, får IT-Branchen nu også en kollega med bopæl og arbejdsplads i Jylland.

”Med tilstedeværelsen i Jylland er der taget endnu et skridt for at sikre, at vi kommer så tæt på vores medlemmers hverdag, som muligt. Det tror vi er vigtigt – både i forhold til, hvordan vi bedst muligt bringer vores aktiviteter ud nærheden af vores medlemmer, men også i forhold til de problemstillinger, vi bringer tilbage til politikerne på Christiansborg,” udtaler Birgitte Hass, adm. direktør i IT-Branchen.

Erfarne kræfter i den jydske afdeling

Det bliver 46-årige Lotte Arentoft, der bliver IT-Branchens regionschef i Jylland. Hun har over 20 års erfaring fra branchen og har både arbejdet i store selskaber som Hitachi og Dell, ligesom hun har været med til at starte nye it-virksomheder op fra bunden.

”Jeg glæder mig til at kunne forene min mangeårige erfaring i branchen i forhold til, hvad der er top of mind hos start-ups, større forhandlere og producenter med mit ønske om at arbejde med markedsudvikling og teknologi,” fortæller Lotte Arentoft.

Måske ses vi til en kop kaffe?

Har du et budskab til de danske politikere, en ide til et arrangement eller er du bare nysgerrig på, hvordan I kan få mere ud af vores rådgivningsydelser, så er det bare at tage fat i Lotte Arentoft på lar@itb.dk eller på telefon 25 62 39 32.