For første gang kan du tage dit barn med til Årsmødet, hvor vi tilbyder sjov og leg med it, mens du nyder den gode mad og vin i Børssalen.

Udover at Årsmødet 2016 byder på en masse spændende oplægsholdere med både de nye og tunge drenge i klassen, har du nu mulighed for at tage dit barn med til en eftermiddag fyldt med kodning.

Coding Pirates arbejder for at fremme børn og unges it-kompetencer og gøre det sjovt og kreativt at lege og skabe med it – derfor har de sagt ja til at lave et ITB Coding Pirates event på Børsen for deltagernes medlemmers børn under Årsmødet.

Vi åbner dørene op kl 15.30, hvor Coding Pirates vil stå klar. Vi sørger for både mad, drikke og underholdning med kodning, imens du er en del af Årsmødet og de mange oplæg om Danmarks digitale ambitioner.

Planen for dagen er, at Coding Pirates vil lære børnene at programmere deres eget spil i Scratch i mindre grupper. Du skal blot huske at medbringe en bærbar (Pc eller Mac), en mus og et strømkabel til den. NB. tablets er ikke velegnede til Scratch.

Arrangementet anbefales til børn mellem 10-17 år, og der er mulighed for at kode og bagefter hygge sig frem til kl. 21. Der er begrænset antal pladser og tilmelding sker hos Ditte Kjeldsen på dmk@itb.dk.

Kommentarer

Nyheder fra IT-Branchen

Ny mulighed: Tilkøb til et it-udbud

Klagenævnet for Udbud slår i en ny afgørelse fast, at...

Hackeren går efter dine forretningshemmeligheder

Tyveri af forretningshemmeligheder er motivet bag mere...

Nyt formandsteam for bæredygtighed og CSR

IT-Branchens udvalg for bæredygtighed og CSR har fået...