Få adgang til branchens lønstatistik for 2018

Igen i år laver IT-Branchen en lønstatistik for danske it-virksomheder. Et unikt værktøj der gør virksomhedsledere bedre rustet til rekruttering og lønforhandlinger.

Er jeres lønpakke konkurrencedygtig?

Det kan være vanskeligt at få præcis viden om de faktiske lønforhold i branchen, især når det drejer sig om specialiststillinger.

Et stærkt ledelsesværktøj

Med fagforeningers analyser i ryggen, er de fleste medarbejdere klædt godt på, når der skal snakkes arbejdsvilkår og løn, mens virksomheden selv sakker bagud, fordi de mangler den rette information.

Derfor producerer IT-Branchen igen i år en stor skræddersyet analyse af danske it-lønninger, så virksomhederne har opdateret information om branchens lønvilkår.

“It-virksomheder skal kunne tiltrække de rigtige medarbejdere, men mødes ofte med ekstraordinære lønkrav. Her er det afgørende at have dybdegående faktuel viden om markedsniveauet. Derfor er IT-Branchens lønstatistik et stærkt værktøj for lederne, når de skal gennemføre lønforhandlinger,” siger Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen.

Deltag og få gratis adgang

Som medlem af IT-Branchen har I mulighed for at få gratis adgang til dette unikke værktøj. I skal blot deltage og bidrage med oplysninger til lønstatistikken.

Med rapporten vil virksomhedsledere kunne se lønstatistik fordelt på bl.a. titel, postnummer, stillingstype, bonusordning og pension.

Rapporten bliver udformet i tæt dialog med virksomhederne, og vil kun være tilgængelig for direktører og HR-ledere og ikke for medarbejdere i virksomheden.

Ligeledes varetages arbejdet af et eksternt bureau, bl.a. for at sikre fuld anonymitet.

Alle virksomheder der har bidraget til lønstatistikken får tilsendt den fulde rapport gratis. Virksomheder der ikke har ønsket at deltage, vil derimod skulle købe sig til den endelige rapport.

Branchens lønstatistik blev sidste år baseret på data fra over 6000 medarbejdere i it-branchen og udarbejdes som minimum hvert andet år.

Kontakt Bjørn Borre, på bjb@itb.dk, hvis du vil vide mere eller bestille Lønstatistik 2018.