Dansk startup på sejrsskamlen

Danske Plytix er kåret som den europæiske SMV, der sammen med to andre virksomheder, har størst potentiale til at blive en fremtidig europæisk tech gigant.

”Stort tillykke skal der lyde her fra IT-Branchen. Det er et stærkt europæisk felt, der var repræsenteret, så det er ekstra flot, at en dansk virksomhed som Plytix ender som en af vinderne,” udtaler Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen, der var til stede ved prisoverrækkelsen.

Alle 38 europæiske it-brancheorganisationer var blevet bedt om at indsende kandidater til prisen, DIGITALEUROPE SME Award.

Blandt de 11 finalister vurderede den europæiske jury, at Plytix sammen med finske AirFaas og Litauske Deeper, havde det med største potentiale.

23 millioner potentielle kunder

Plytix har udviklet en Product Information Management (PIM) platform til især små og mellemstore detailhandlere, der sælger deres varer online eller gennem partnere.

Samtidig leverer de et avanceret analysemodul, så virksomhederne kan måle og hurtigt reagere på deres performance og e-handel på tværs af deres online salgskanaler.

Med 23 millioner små og mellemstore virksomheder i Europa, hvoraf en stor del endnu ikke har taget de mange eHandelsmuligheder til sig, så juryen et enormt potentiale for Plytix produkter og services, og derfor blev de valgt som vindere.