Medlemsrabatter

De kontante fordele, som medlem af IT-Branchen

Kontakt rabatudbyder direkte nedenfor eller bed os formidle kontakten

 


Få en attraktiv pensionsaftale samt adgang til markedets bredeste og mest fleksible produktpalette på både forsikring og pension. Med ITBs aftale med Danica Pension sparer du op til 47%.

Læs mere


Juridiske fordele og 20% rabat
Få 20% rabat og særlige ITB medlemsfordele hos DAHL advokatfirma.


25% rabat på nyt lederkursus hos Center for HR - Lederens første 100 dage
Vejen til succes i lederjobbet er fyldt med udfordringer, og de første 100 dage i jobbet er afgørende for succes i en ny lederstilling. Her finder du også link til tilmelding. (Kode ITB-LF100D)


30%  rabat på alle Softworld kurser

Softworld A/S er Skandinaviens største udbyder af kurser inden for visuel software. Som det eneste kursuscenter i landet er vi certificeret af både Apple og Adobe. (Kode ITB30)


15-30 % rabat på ledelseskurser
Som medlem af ITB får du 15 % generel rabat på kurser hos Center for Ledelse. På de særlige PROLOG-kurser, er ITB-rabtten større, nemlig 30 %. Rabatten gælder åbne kurser, hvor der er ledige pladser. Læs om mulighederne på cfl.dk. (Koden: ”ITB15”).


Inkasso
Debito tilbyder at få 10 gratis inkassosager, herefter 50% på oprettelse og 10% på alle sager efterfølgende hos debito.dk - Tilbudet gælder alle nye kunder og kræver et aktivt medlemskab af ITB.


Gratis adgang til it-kompetente freelancers
Hyr IT-kompetente freelancers til at fylde op, når du mangler kompetencer til at levere på en opgave. På 7 dage kan du finde og lave aftale med den perfekte freelance-kandidat gennem Worksome, og Worksome står for udarbejdelse af kontrakt, fakturering og evaluering i form af gensidig ratings efter jobbet er fuldført.


ITBs medlemmer tilbydes rådgivning, sparring og løsning af kapital- og finansieringsudfordringer med udgangspunkt i følgende medlemstilbud: 

  • Gratis indledende screeningsmøde på eet af Kapitalbørsens kontorer
  • Udarbejdelse af køreplan til kapitalfremskaffelse 50% rabat (normalpris kr. 6.500)
  • Forberedelse og deltagelse i møde med virksomhedens bank – 25% rabat (normalpris kr. 4.500)

Styrk jeres salgs- og marketing aktiviteter på det danske og globale marked. Bliv synlig for mere end 20 mio. virksomheder, der årligt indkøber softwareløsninger for mere end 100 mia. euro. ITB-medlemmer får op til 5.000 kr. i rabat.

Læs mere


OnLine Translation – din professionelle sprogpartner
Prøv vores online prismodul og spar på dine oversættelser her og nu. Oversættelser udført af professionelle modersmålsoversættere. Vi yder yderligere 10 % på dine oversættelser i medlemsbonus, når du oplyser dit medlemsnummer ved ordreafgivelse.
Se din pris efter få klik!


IGoGreen.dk giver 25% rabat på hele sortimentet. Brug rabatkoden ’ITB’ når du handler.  IGoGreen.dk sælger økologiske basisvarer, både som enkeltkøb og faste leveringer. Du kan bl.a. købe sokker, boxershorts og kaffekapsler. 

 


Fleksibel firmabil ordning med LetsGo. 56 % rabat på månedligt abonnement og få adgang til alle 180 LetsGo biler i hele Danmark. Prøv LetsGo de første 2 måneder for 0 kr. Gratis oprettelse.

Læs mere


Lav professionelle videoer i ITBs studie.

For 3200 Kr. kan du komme i studiet og optage en video til din hjemmeside eller til intranettet. Du skal have styr på indholdet til filmen, så tager de professionelle sig af redigeringen.
Læs mere


50 % rabat på et firmakort. Derudover kan du kan få et Eurocard privatkort til 0 kr. i kontingent første år og derefter til 480 kr. årligt.
Læs mere


Rabat på hotelovernatning: Som medlem får du rabat ved hotelovernatninger i Danmark (og Bruxelles) hos de største hotelkæder. Kontakt jrp@danskerhverv.dk for at få rabatkoder tilsendt du kan bruge, før du booker værelser.


Factoring & Fakturakøb: Op til 18 %, Fakturaservice: Op til 28 %, 
Inkasso: Op til 75 %.
Læs mere


Få en lang række forskellige debatter ved jobopslag gennem politikens stillingsmarked.
Du kan bl.a. få rabat på: onlineannoncer, trykteannoncer og facebookannoncer.
Derudover er der effektgaranti, så hvis du ikke finder den rette kandidat indrykkes din annonce igen U/B.  
Læs mere


Få 20 % i rabat på reklameartikler med tryk hos Creatrix ApS
Oplys rabatkode "ITB20", når I henvender jer, og de 20 % bliver fratrukket ved bestilling. Styrk dit brand med nøgleringe, keyhangers med logo eller kuglepenne med dit eget tryk. Udvalget er stort, priserne små og du får altid hurtig levering. 


50 % rabat på certifikater og påtegninger, påtegne ksportdokumenter og udstede ATA-Carnet’er.
Læs mere


Du kan sikre dig mod kredittab til fordelagtige priser hos Bisnode.
Læs mere


Jobsøgende foretrækker organisationer, der har ry for at være gode arbejdspladser. Siden 2008 har Great Place to Work© i samarbejde med IT-Branchen kåret IT-Branchens Bedste Arbejdspladser, og siden 2016 har vi tilbudt Great Place to Work© Certificering. Vi tilbyder 10% rabat til medlemmer af IT-Branchen.


Følg udbuddene, konkurrenterne og udbudsplanerne og modtag automatisk informationerne i din mail. UdbudsVagten tilbyder 10% rabat. 
Læs mere


Få overvågning af offentlige udbud via Tenders Electronic Daily, som indeholder alle udbud, der bliver publiceret efter EU’s udbudsdirektiver.
Læs mere


Få 25% medlemsrabat og få licens til Enalyzer Survey Solution, hvor du kan gennemføre alle typer af undersøgelser. Kontakt Jesper Klitfelt på mail: jesper.klitfelt@enalyzer.dk, hvorefter du får tilsendt en kuponkode.
Læs mere


Få hjælp til at inddrive såvel danske som udenlandske tilgodehavender hurtigt og effektivt gennem Dansk Erhvervs samarbejde med Nordic Debt Collection A/S. Inkassoløsningen koster kun kr. 475,- pr. år.
Læs mere


Få mellem 20 og 50 % rabat på møbler gennem Movement. Aftalen kan også benyttes til privat køb på udvalgte leverandører. Kontakt Jeanet Binger Christensen, Jeanet@movement.dk og hør mere.
Læs mere


Spar 10 % på standardproduktet og følg med i, hvilke online samtaler, der nævner din virksomhed, brand, en konkurrent eller andet.
Læs mere


Spar op til 27 % på mobiltelefoni og op til 36 % på fastnet og 12 % på bredbånd med TDC Erhverv. 
Læs mere


Få rabat på dit brændstofforbrug og dine leverancer, når du tanker eller bestiller varer hos Circle K - også privat. 
Læs mere


Få besparelser på benzin, diesel, vask, fyringsolie osv. hos Q8 og F24 tankstationer. 
Læs mere

 


Lej Børsbygningens mødelokaler, Børssalen og Biblioteket med 30 % medlemsrabat. I Børsbygningen findes der mødelokaler, du kan leje fra 1.400,- for medlemmer. 
Læs mere


 

Du er her