Medlemsrabatter

De kontante fordele, som medlem af IT-Branchen

Kontakt rabatudbyder direkte nedenfor eller bed os formidle kontakten

 


Få en attraktiv pensionsaftale samt adgang til markedets bredeste og mest fleksible produktpalette på både forsikring og pension. Med ITBs aftale med Danica Pension sparer du op til 47%.

Læs mere


25% rabat på nyt lederkursus hos Center for HR
Lederens første 100 dage
Vejen til succes i lederjobbet er fyldt med udfordringer, og de første 100 dage i jobbet er afgørende for succes i en ny lederstilling – også selvom det er anden, tredje eller fjerde gang, man sætter sig i en ny chefstol. 
Lederkursus, som har stor værdi for både virksomheden og den nye leder. Læs mere om kurset på Center for HR’s hjemmeside. Her finder du også link til tilmelding. Angiv koden ITB-LF100D ved betaling for at få adgang til tilbudsprisen.


15-30 % rabat på ledelseskurser
Som medlem af ITB får du 15 % generel rabat på kurser hos Center for Ledelse. På de særlige PROLOG-kurser, er ITB-rabtten større, nemlig 30 %. Rabatten gælder åbne kurser, hvor der er ledige pladser. Læs om mulighederne på cfl.dk. Du får rabatten når du ved tilmelding i bemærkningsfeltet skriver koden: ”ITB15”.


ITBs medlemmer tilbydes rådgivning, sparring og løsning af kapital- og finansieringsudfordringer med udgangspunkt i følgende medlemstilbud: 

  • Gratis indledende screeningsmøde på eet af Kapitalbørsens kontorer
  • Gratis hotline telefon for indledende sparring
  • Udarbejdelse af køreplan* til kapitalfremskaffelse 50% rabat (normalpris kr. 6.500)
  • Forberedelse og deltagelse i møde med virksomhedens bank – 25% rabat (normalpris kr. 4.500)

*Kapitalbørsen udarbejder individuelt for hver virksomhed en samarbejdsaftale/køreplan, der skitserer processen med kapitalfremskaffelse/alternativ finansiering, omfanget af indledende forberedelse, tid og økonomi samt dokumentationsbehov. Samarbejdsaftalen er et beslutningsgrundlag for ITB-medlemmets ejer/ledelse og som har til formål at løse den skitserede opgave.


Styrk jeres salgs- og marketing aktiviteter på det danske og globale marked. Bliv synlig for mere end 20 mio. virksomheder, der årligt indkøber softwareløsninger for mere end 100 mia. euro. ITB-medlemmer får op til 5.000 kr. i rabat.

Læs mere


Nytårstilbud! 25-35% i rabat på support og kundeservice - 24/7/365
Giv dine kunder mere service, mens du sparer tid og penge. Kundeservice, support, restanceinddrivelse, server/alarm overvågning mv. døgnet rundt – året rundt. Lige nu får du 35% i opstartsrabat og 25% på vores services. Læs mere


Fleksibel firmabil ordning med LetsGo. 56 % rabat på månedligt abonnement og få adgang til alle 180 LetsGo biler i hele Danmark. Prøv LetsGo de første 2 måneder for 0 kr. Gratis oprettelse.

Læs mere


Tilbud om hjælp til regnskab og bogføring. Kontakt Visma som medlem af ITB og få et godt tilbud.

Læs mere


Lav professionelle videoer i ITBs studie.

For 3200 Kr. kan du komme i studiet og optage en video til din hjemmeside eller til intranettet. Du skal have styr på indholdet til filmen, så tager de professionelle sig af redigeringen.

Læs mere


50 % rabat på et firmakort. Derudover kan du kan få et Eurocard privatkort til 0 kr. i kontingent første år og derefter til 480 kr. årligt.

Læs mere


Rabat på hotelovernatning: Som medlem får du rabat ved hotelovernatninger i Danmark (og Bruxelles) hos de største hotelkæder. Kontakt jrp@danskerhverv.dk for at få rabatkoder tilsendt du kan bruge, før du booker værelser.


Factoring & Fakturakøb: Op til 18 %, Fakturaservice: Op til 28 %, Inkasso: Op til 75 %.

Læs mere


Spar 20 % på alle Jobzonens produkter. Du kan bl.a. få rabat på: Online jobannoncering, bannere på Jobzonen, joblink og bannere på partnersites og henvisningsannoncer i aviser mm.

Læs mere


Få 20 % i rabat på reklameartikler med tryk hos Creatrix ApS
Oplys rabatkode "ITB20", når I henvender jer, og de 20 % bliver fratrukket ved bestilling. Styrk dit brand med nøgleringe, keyhangers med logo eller kuglepenne med dit eget tryk. Udvalget er stort, priserne små og du får altid hurtig levering. Besøg creatrix.dk eller ring på 71712071 og hør om de mange muligheder.


50 % rabat på certifikater og påtegninger, påtegne ksportdokumenter og udstede ATA-Carnet’er.

Læs mere


Du kan sikre dig mod kredittab til fordelagtige priser hos Bisnode.

Læs mere


Vil du tiltrække IT-Branchens bedste medarbejdere?
Jobsøgende foretrækker organisationer, der har ry for at være gode arbejdspladser. Siden 2008 har Great Place to Work© i samarbejde med IT-Branchen kåret IT-Branchens Bedste Arbejdspladser, og siden 2016 har vi tilbudt Great Place to Work© Certificering. Det er en god måde at brande sin arbejdsplads på. Vi kan også hjælpe jer på rejsen mod den gode arbejdsplads. Blandt andet har vi et værktøj, som kan hjælpe jer godt i gang med at få styr på HR-processerne. Interesseret? Så læs mere her eller kontakt os på office@greatplacetowork.dk. Vi tilbyder 10% rabat til medlemmer af IT-Branchen.


Følg udbuddene, konkurrenterne og udbudsplanerne og modtag automatisk informationerne i din mail. UdbudsVagten tilbyder 10% rabat.

Læs mere


Få overvågning af offentlige udbud via Tenders Electronic Daily, som indeholder alle udbud, der bliver publiceret efter EU’s udbudsdirektiver.

Læs mere


Få 25% medlemsrabat og få licens til Enalyzer Survey Solution, hvor du kan gennemføre alle typer af undersøgelser.

Kontakt Jesper Klitfelt på mail: jesper.klitfelt@enalyzer.dk, hvorefter du får tilsendt en kuponkode.

Læs mere


Få hjælp til at inddrive såvel danske som udenlandske tilgodehavender hurtigt og effektivt gennem Dansk Erhvervs samarbejde med Nordic Debt Collection A/S, som er leverandør af Dansk Erhvervs inkassoløsning. Inkassoløsningen koster kun kr. 475,- pr. år.

Læs mere


Få mellem 20 og 50 % rabat på møbler gennem Movement. Aftalen kan også benyttes til privat køb på udvalgte leverandører.

Kontakt Jeanet Binger Christensen, Jeanet@movement.dk og hør mere.

Læs mere


Spar 10 % på standardproduktet og følg med i, hvilke online samtaler, der nævner din virksomhed, brand, en konkurrent eller andet.

Læs mere


Spar op til 27 % på mobiltelefoni og op til 36 % på fastnet og 12 % på bredbånd med TDC Erhverv.

Læs mere


Få rabat på dit brændstofforbrug og dine leverancer, når du tanker eller bestiller varer hos Circle K - også privat.

Læs mere


Få besparelser på benzin, diesel, vask, fyringsolie osv. hos Q8 og F24 tankstationer.

Læs mere

 


Lej Børsbygningens mødelokaler, Børssalen og Biblioteket med 30 % medlemsrabat.

I Børsbygningen findes der mødelokaler, du kan leje fra 1.400,- for medlemmer.

Læs mere


Tør du udfordre din egen ledelse?

Få 8.000 kr. i rabat på Dansk Erhvervs kursus til Erfarne Ledere. Kurset henvender sig til den erfarne leder, der har været leder i mere end fire år. Se en video om kurset.

Læs mere


Du er her