Hvordan kan du fastholde dine it-medarbejdere og lokke nye til?

Løn er det mest afgørende, når it-professionelle overvejer at skifte job. Men løn kan ikke stå alene. Mulighed for hjemmearbejde og pension er også noget, som medarbejderne finder vigtigt. Det viser ny analyse fra Computerworlds it-jobbank.

“Det er som at få en tidlig julegave”

Diversitet er lige nu på alles læber, men det kan være svært at sætte handling bag ordene. Med mentorordningen for kvindelige talenter i it er IT-Branchen med til at gøre en reel forskel for at udvikle og fastholde flere kvinder i branchen. På få år er initiativet blevet en dundrende succes og sætter igen rekord i år for antal deltagere.

Som leder skal man også være en dygtig gartner

Som leder skal man også være en dygtig gartner

Diversitet handler ikke bare om antallet af kvinder på en arbejdsplads, men om at skabe en kultur, hvor forskellighed trives og er med til at få både medarbejderne og virksomheden til at vokse.

90% af virksomhederne efterspørger flere it-folk

90% af virksomhederne efterspørger flere it-folk

Manglen på ansatte med it-kompetencer har nået nye højder, og næsten 2 ud af 3 virksomheder fortæller nu, at de helt har måtte opgive at besætte stillinger på grund af mangel på it-folk.

5.500 anbragte børn har fået glæde af en ny computer

I år fejrer Børnenes IT-fond 10-års jubilæum. Igennem de 10 år fonden har eksisteret, har flere tusind anbragte børn fået en helt ny computer. Behovet for computere er desværre stadig stort, men her har din virksomhed mulighed for at hjælpe.

Jo mere, vi sætter os selv fri, jo mere har vi brug for styring

Jo mere vi sætter os selv fri, jo mere har vi brug for styring

I fremtiden vil arbejdspladsen være mere hybrid, anslår Gry Egstrup, Senior VP for HR-udvikling fra TDC. Hun fortalte ved IT-Branchens netop afholdte topledermøde, hvordan TDC har opnået gode resultater ved at give medarbejderne fuld frihed til selv at bestemme, hvor de vil arbejde.