Workshop: Hvad er selvledelse egentlig for en størrelse?

Bliv inspireret til ny og anderledes tilgang og mindset til selvledelse.

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Billedskærervej, Odense

Til denne workshop skal vi på en hæsblæsende tur sammen med Thomas Olsen, innovator og Founder af CoworkersMind, som vil inspirere os til en helt ny og anderledes tilgang og mindset til selvledelse, baseret på nysgerrighed og Coworkers mindset.

Workshoppen vil være præget af højt humør og med størst mulig grad af involvering og interaktion med dig som deltager, så der kommer gang i den kreative, søgende, spørgende og nysgerrige hjerne. Undervejs vil der være rig mulighed for dialog, spørgsmål og netværk.

Workshoppen tager udgangspunkt i følgende spørgsmål:

  • Hvad er selvledelse egentlig for en størrelse?
  • Nysgerrighed er for alle – men hvordan gør man det i praksis?
  • Hvordan kan jeg træne min nysgerrighed?
  • Hvordan kommer jeg fra nysgerrighed til handling?
  • Hvilke rammer og kultur er fremmende for god selvledelse?
  • Plus alle de spændende spørgsmål og dialog undervejs, som vi bliver nysgerrige på og inddrager i programmet når de opstår.

Workshoppen er gratis for medlemmer af IT-Branchen. Tilmelding er påkrævet.


Onsdag den 13. september 2023, kl. 09.00 – 12.00
Afholdes i Tech Town, Billedskærervej, Odense


Thomas Olsen har 20 års erfaring med innovations-og personaleledelse med fokus på opbygningen af High Performance kultur og de bedste rammer for videndeling, læring og plads til forskelligheder.
Som person, leder og innovationskonsulent brænder han for brugerfokuseret forretningsudvikling -baseret på kundernes virkelige stemmer. Som han siger ”Det kræver stort mod at stille sig ud på fortovet sammen med kunderne eller brugerne og kigge ind på egen virksomhed, men det giver fantastiske resultater”. Han tror inderligt på, at al transformation handler om mennesker og hans mantra er, ”Kultur, Mindset og Vilje…vinder altid over metode”, så start med at aktivere medarbejdernes nysgerrighed og skabet stærkt fællesskab.