Styrk din gennemslagskraft

Uanset hvor mange flotte billeder der i din PowerPoint-præsentation, solide tal på bundlinjen eller røgmaskiner og konfetti på scenen, så handler succesfuld kommunikation i sidste ende om dig som kommunikatør.

Dato & tidspunkt

Lokation

IT-Branchen, Langebrogade 3, 1411 KBH K

Kernen i den gode og effektive historiefortælling ligger ofte i ens evne til at strukturere sin præsentation og sikre en levende form, så modtagerne husker dine budskaber.

Men selvom præsentationen er lavet og hovedbudskaberne er skarpt formuleret, kan det nogle gange være svært at iscenesætte sig selv rigtigt, så pointerne kommer ud over scenekanten og bliver hørt.

Det er heller ikke altid, du har de optimale betingelser for at kunne levere dit budskab. Og hvad gør man så?

En workshop med dig i fokus
På denne workshop vil vi gennemgå en række konkrete budskabs- og præsentationsværktøjer, der kan løfte dine præsentationsteknik og få dine budskaber til at gå klart igennem.

Du vil også få gode råd til sceneoptræden kropssprog og tale, så du brænder igennem på en scene.

Sidst men ikke mindst vil du også få fif til, hvordan du kommunikerer, når formidlingen er svær. F.eks. når du skal levere et negativt budskab, når publikum ikke er med dig – eller at du har meget kort tid.

Deltagerne vil blive filmet i løbet af workshoppen, så de kan få feedback på deres egen performance.

Det får du med hjem:

  • Konkrete værktøjer til, hvordan du forbedrer din præsentationsteknik
  • Personlige coaching til bedre kropssprog og performance, når du skal præsentere
  • Løsninger og fif til at håndtere situationer, hvor formidling er vær

Onsdag den 26. april 2023, kl. 09.00 – 12.00
Afholdes på Langebrogade 3, 1411 København K

Workshoppen er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet grundet begrænsede antal pladser.


Din underviser:
Rune Fick Hansen, kommunikationschef i IT-Branchen, har arbejdet med kommunikations- og præsentationsteknik i over 20 år. Han har i sin tid hos bl.a. TietoEnator, Telia, TDC og Danske Bank givet medietræning, lederundervisning og performancerådgivning til en lang række direktører og ledere, så deres budskaber trænger igennem – uanset om der er tale om tv-interviews, medarbejdermøder eller som taler på konferencer, overfor investorer og kunder.