Spot på kommende udbud – Regional IT-konsulentrammeaftale

Hvad skal der til for at komme på regionernes IT-konsulentrammeaftale? Udbuddet vil blive gennegået og der vil være en vurdering af hvordan evalueringen kommer til at foregå.

Mand står ved peger på en whiteboard mens han kollegaer sidder ved bordet med deres computer og lytter smillende med

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Hvad skal der til for at komme på regionernes IT-konsulentrammeaftale? Udbuddet vil forventeligt offentliggøres i 1. kvartal 2022 og har en estimeret værdi på 1 mia. kr. FORTEM giver her sit syn på hvad man skal være opmærksom på i det skriftlige tilbud  og evalueringen.

Regionerne i Danmark skal igen anskaffe IT-konsulenter. Det er tredje gang at anskaffelse af IT-konsulenter kører som fællesudbud hos regionerne. Der er et stort behov for specialiseret viden indenfor flere områder. På dette webinar får du som tilbudsansvarlig eller virksomhedsleder en gennemgang af hvad man skal være ekstra opmærksom i det skriftlige tilbud og i evalueringen. Der vil være en gennemgang af hvad der skal til for at vinde udbuddet og vores vurdering af hvordan evalueringen kommer til at foregå.

Vi kommer bl.a. omkring:

  • Hvad vil der særligt lægges vægt på i det kommende udbud?
  • FORTEMs Bid Value Canvas Model
  • Metoder, tips og tricks til bedre tilbud og compliance

Tirsdag den 15. marts 2022, kl. 08.30 – 09.15
Afholdes som webinar

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Oplægsholder er Jacob Fabricius. Jacob er konsulent hos FORTEM og tager dagligt ansvar for virksomheders tilbudsproces i forbindelse med offentlige udbud og licitationer. Jacob har stor erfaring med IT-udbud og har blandt andet været med til at vinde kontrakter hos SKI, Vejdirektoratet, SKAT m.fl.