Spot på kommende udbud – Udvikling og vedligehold af borger.dk

Hvad skal der til for at vinde udbuddet om udvikling og vedligehold af borger.dk? Bliv klogere på hvad du bør være opmærksom på i dit tilbud.

Sorte lokomotiv hjul

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Hvad skal der til for at vinde udbuddet om udvikling og vedligehold af borger.dk? Udbuddets har en forventet værdi på mindst 50 mio. kr. FORTEM giver dig i dette webinar sit syn på hvad man som tilbudsgiver bør være opmærksom på i sit skriftlige tilbud.

Digitaliseringsstyrelsen skal indkøbe udvikling og vedligehold af borger.dk. Dette vil forventligt komme i udbud i foråret 2022. Formålet med projektet er at skabe et lettere overblik over for borgeren og det nemt at afgive og tilbagekalde samtykke. På dette webinar får du som tilbudsansvarlig eller virksomhedsleder en gennemgang af hvad man skal være ekstra opmærksom i det skriftlige tilbud og i evalueringen. Der vil være en gennemgang af hvad skal til for at vinde udbuddet og FORTEMs vurdering af særlige opmærksomhedspunkter. 

Vi kommer bl.a. omkring:

  • Hvad vil der særligt lægges vægt på i det kommende udbud?
  • FORTEMs Bid Value Canvas Model
  • Metoder, tips og tricks til bedre tilbud og compliance

Tirsdag den 1. marts 2022, kl. 08.30 – 09.15
Afholdes som webinar

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Oplægsholder er Jacob Fabricius. Jacob er konsulent hos FORTEM og tager dagligt ansvar for virksomheders tilbudsproces i forbindelse med offentlige udbud og licitationer. Jacob har stor erfaring med IT-udbud og har blandt andet været med til at vinde kontrakter hos SKI, Vejdirektoratet, SKAT m.fl.