Netværk Sjælland

Vi inviterer endnu engang til Netværk Sjælland og håber at du kommer med!

Dato & tidspunkt

Lokation

TBA - København

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til næste møde i IT-Branchens Netværk Sjælland, hvor Coworking er værter. Alle medlemmer er velkomne til at deltage!

Vidensdeling mellem medlemmer:

Bestyrelsesformand Niels Laulund og Interim CEO Claus Due for Coworking giver indblik i selskabets unikke organisation og nye strategi. Hør hvilke til- og fravalg der var sværest da ny strategi skulle lægges. Giv sparring på, hvordan organiseringen og startegien adskiller sig fra din virksomheds positionering og udfordringer.

Tirsdag den 30. november 2021, kl. 15.00 – 17.30
TILMELD DIG HER


Inspiration, sparring, dialog og godt netværk.

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.

Vi inviterer til 4 årlige møde på Sjælland,  hvor det handler om at mødes hos et af medlemmerne i IT-Branchen,  som indleder mødet med et indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget leder ofte videre til en generel debat/dialog og der er fokus på tid til at netværke.

Skriv til Ditte Kjeldsen på mail dmk@itb.dk eller Lotte Arentoft på mail: lar@itb.dk, hvis du har lyst til at være vært.