Netværk Jylland: Møde #6

Educant byder velkommen med temaet: Når alsidighed bliver til en spidskompetence

Dato & tidspunkt

Lokation

Arsenalet, Kasernevej 8 - 10, 8800 Viborg

Kategori

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk

I inviteres hermed til møde nr. 6 i Netværk Jylland

Denne gang er det Educant som byder velkommen under temaet: ”Når alsidighed bliver til en spidskompetence”.

“Når alsidighed bliver en spidskompetence” vil være den gennemgående røde tråd på dette møde. Alle virksomheder i IT-branchen vil før eller siden opleve, at de skal genopfinde sig selv. Hvad der er rigtigt i går, er ikke nødvendigvis rigtigt i morgen. Vi må stadig se på fremtiden og vores ageren fra nye vinkler. Det er ikke kun vores kunders behov der forandrer sig, men også vores egen selvforståelse der bliver udfordret. Et godt eksempel er klimaudfordringerne, som især vil gøre sig gældende i den grønne omstilling.

Iværksætter og entreprenør Allan Fredslund indleder med en personlig beretning om hvordan alsidighed har spiller en afgørende rolle i rejsen fra enkeltmandsvirksomhed, hoteldirektør, gymnasielærer, tjenestemand på universitetet, teamudvikling i det svenske forsvar, efterskolelærer til ejer af virksomheden Educant i dag. Hvordan alsidighed er en afgørende faktor i hverdagen, når kundernes udfordringer skal håndteres og hvordan alsidighed også er med når nye medarbejdere skal ind i organisationen.

Educant har til huse i Arsenalet på det gamle kaserneområde i Viborg. Arsenalet er et af Danmarks mest innovative miljøer når det gælder brugen af ny teknologi i kombination med animation og visuel kommunikation. Dette uformelle hus af kreative sjæle er til stadighed en gensidig inspiration og gør at Educant ofte får vores alsidighed i spil. Kasper Kruse, leder af Arsenalet vil præsentere huset nærmere i et kort indlæg og der vil efter mødet være mulighed for en guidet rundtur i huset. På denne tur vil det være muligt at se nogle af de mange kreative projekter Arsenalet kan byde på. 

Efter Kasper Kruses korte indlæg om Arsenalet, vil Educant berette om hvordan vi arbejder med den grønne omstilling, både internt og hos vores kunder. Med udgangspunkt i vores erfaringer, vil vi udfordre deltagerne, til at begynde en kortlægning af egne muligheder i et grønt perspektiv. Hvordan finder man de lavt hængende frugter og hvordan er mulighederne i det lange perspektiv.


Tirsdag den 24. november 2020, kl. 09.00 – 11.30

Afholdes hos Arsenalet, Kasernevej 8 – 10, 8800 Viborg


TILMELD DIG HER
Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen at deltage og deltagelse er gratis.


Firmaprofil:

  • Educant ApS er en virksomhed 100% dedikeret til at håndtere skolernes IT-udfordringer.
  • Educant ApS er opstået som et fællesskab mellem skoler i det Midtjyske og har i dag skoler over hele Danmark som kunder.
  • Vi arbejder for at skolernes IT løbende bliver udviklet i takt med den almindelige udvikling på området.
  • Vi løser udfordringerne med skolernes IT, før de bliver til problemer.