Inspiration, sparring, dialog og godt netværk

I inviteres hermed til første møde i 2019 i Netværk Jylland

Assessit byder velkommen og indleder netværksmødet med en præmie på en digital simulator, der kan udvikle og træne ledere i håndtere ledelsesopgaverne.

Vi byder desuden på et spændende indlæg omkring Digital Transformation. Mogens Steffensen, associeret Partner i Digitaliseringsinstituttet https://dinst.dk/, som vil fortælle om, hvordan man igennem forbedring af nogle evner i virksomheden kan løfte sin forretning og konkurrenceevne i den digitale verden.

Der rapporteres også fra IT-Branchens udvalgsarbejde på mødet.

Mere om programmet følger senere


Tilmeld dig her
Torsdag den 7. marts 2019, kl. 9.00 – 11.30
Marselis Tværvej 4, 8000 AarhusDe følgende datoer for Netværk Jylland er:

  • Onsdag den 8. maj, kl. 09.00 – 11.30 i Aarhus
  • Onsdag den 28. august, kl. 14.30 – 17.00 i Aalborg
  • Onsdag den 27. november, kl. 09.00 – 11.30 i Aarhus

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.

Konceptet er at vi inviterer til 4 årlige møder i Jylland, hvor det handler om at mødes hos et medlem i IT-Branchen, som indleder mødet med et 30 min. indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget er dialogorienteret og leder ofte videre til en generel debat/dialog.

Ud over oplæg fra netværksværten, rapporteres der fra IT-Branchens politiske udvalgsarbejde og deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark.

Udover Netværk Jylland afholder vi også Netværk Sjælland.