E-Mountainbiketur og middag i Shelter 214

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i Hareskoen, Nørreskoen og Jonstrup Vang. Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men du får et kæmpe smil i ansigtet.

Dato & tidspunkt

Lokation

Gammel Hareskovvej 321, 3500 Værløse

Vi inviterer til netværksmøde udover det sædvanlige, når Mountainbike United stiller op med nyeste e-mountainbikes der sikrer at selv de der ikke er i topform kan være med på de smukkeste spor i skoven. Alle vil opleve hvordan man let og ubesværet kan komme op ad de stejle bakker i skoven og virkelig komme op i fart på cykel i de naturskønne områder, som Hareskoen, Nørreskoen og Jonstrup Vang er rig på. E-mountainbike er ikke snyd det er bare flere naturoplevelser, mere sjov og samvær hvor alle kan være med.

Onsdag den 8. juni, kl. 15.00 – 20.30
Gammel Hareskovvej 321, 3500 Værløse

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i de smukke omgivelser i Værløse af Mountainbike United’s CEO Morten Kamp Schubert som også er manden bag det førende Digitale Mountain Bike community – Mountainbike United™. Turen fuldendes med middag hos Shelter 214 i Værløse, hvor vi kan nyde forplejning midt i den stårslåede natur.

For at gøre turen endnu bedre så download app’en Mountainbike United™ så vil der også være en digital guiding af turen samt et overblik over alle deltagere realtime mens vi cykler.

Arrangementet er kun for medlemmer af IT-Branchen og det er gratis at deltage. Der er begrænsede pladser – max 2 pr. virksomheder – og tilmelding er påkrævet. Der et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu!


Se her hvordan det gik sidste gang vi afholdte e-mountainbike netværksevent og hør Morten Kamp Schubert fra Mountainbike United dele ud af sine erfaringer med både forretningsudvikling og kampen om funding som startup-virksomhed.