Masterclass i lovlige markedsføringspermissions

Bliv skarp til reglerne om bl.a. databeskyttelse, markedsføringsretligt samtykke og dokumentationskrav, så du er gearet til at indhente lovlige markedsføringspermissions.

Masterclass i lovlige markedsføringspermissions

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL, Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 KBH K

Vidste du, at de fleste markedsføringspermissions er ulovlige? På denne masterclass kan du blive skarp til reglerne om bl.a. databeskyttelse, markedsføringsretligt samtykke og dokumentationskrav, så du er gearet til at indhente lovlige markedsføringspermissions.

Det kan være svært nok at have et gyldigt markedsføringsretligt samtykke. Det skal dog samtidig være gyldigt efter databeskyttelsesretten. Der stilles nemlig en række detaljerede krav til markedsføringspermissions efter begge regelsæt – og det er ikke nok kun at have styr på det ene regelsæt. 

Problemet er, at et ugyldigt samtykke ikke kan repareres. Derfor er det vigtigt at indhente lovlige markedsføringspermissions fra starten.

Målet med denne masterclass er at sætte dig i stand til selv, i praksis, at indsamle lovlige permissions.

Vi guider dig bl.a. gennem:

  • Forskellen på det databeskyttelses- og markedsføringsretlige samtykke i markedsføringsøjemed
  • Typer af markedsføringsaktiviteter, herunder nyhedsbreve, profilering mv.
  • Indhentelse af lovlige markedsføringspermissions
  • Dokumentationskrav
  • Praktiske redskaber til udarbejdelse af tekster

Tirsdag den 19. marts 2024, kl. 09.00 – 11.30
DAHL, Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 København K

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.


Oplægsholdere:

Masterclass’en faciliteres af specialisterne Tim Krarup Nielsen og Katrine Møller Kjeldsen fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Advokat og Partner Tim Krarup Nielsen er certificeret IT-advokat og arbejder primært med teknologi- og IT-retlige forhold, som f.eks. IT-anskaffelser, outsourcing og managed services, partneraftaler, licensforhold og konfliktløsning. Derudover arbejder han med persondataretlige forhold af enhver art, og han er en ofte anvendt oplægsholder af bl.a. IT-Branchen. Tim har desuden en personlig forkærlighed for iværksættermiljøet, som gør, at han jævnligt rådgiver opstartsvirksomheder.

Advokat Katrine Møller Kjeldsen arbejder primært med rådgivning inden for databeskyttelse (GDPR) og markedsføringsret, blandt andet i forbindelse med kortlægning af juridiske risici ved behandling af personoplysninger, IT-sikkerhed, udarbejdelse af interne og eksterne politikker, brug af databehandlere samt rådgivning i tekniske og organisatoriske sikkerhedskrav. Katrine har desuden stor erfaring med gennemførelse af complianceprojekter.