Aarhus: Lever dit budskab effektivt

Vær med når der åbnes op for værktøjskassen og få gode råd til, hvordan du eksekverer på netop din kommunikationsudfordring.

Uanset om der er tale om gennemarbejdede forretningsstrategier, velforberedte interview eller nødvendige forandringer i virksomheden, er det ofte pga. selve kommunikationen af disse, at man taber eller vinder slaget.

Kommunikation er nemlig vigtig – ikke bare for ens personlige troværdighed og gennemslagskraft, men også i forhold til virksomhedens fremtidige succes.

Og skal man have andre til at ændre adfærd eller selv håndtere kriser, så er kommunikation helt essentiel.

Vi åbner op for værktøjskassen

IT-Branchen inviterer til workshop, hvor du ikke bare får en masse praktiske værktøjer og gode kommunikationsfif, men også kommer til at arbejde med netop din konkrete kommunikationsudfordring.

På dagen bliver du præsenteret for praktiske og effektive værktøjer til, hvordan du sætter kommunikationsmål, vælge strategi og differentierer din kommunikation i forhold til målgrupper.

Du får også gode råd til, hvordan du kan strukturere dine præsentation og opbygge din historie, så den bliver husket.

Sidst men ikke mindst kommer vi også ind på, hvordan du effektivt kan komme igennem med din historie til medierne.

Du skal arbejde med din egen case

Til dagen skal du medbringe en konkret kommunikationsudfordring, som du skal have løst.

Om der er tale om f.eks. en ny strategi, et nyt produkt, en intern udmelding eller presse- og investorkommunikation, er ikke vigtigt.

Det vigtige er, at du tager en reel udfordring med for netop dig og din virksomhed, så du hurtigt kan se effekten af at bruge de forskellige værktøjer, du bliver præsenteret for.

Kurset henvender sig typisk til:

  • Direktører
  • Ledere
  • HR-chefer
  • Marketing- og kommunikationschefer

Der står med et konkret behov for kommunikation, men ønsker at få nogle flere værktøjer, så de bliver mere effektive i deres formidling.


5. december 2019, kl. 09.00 – 12.00
Der er registrering og morgenmad fra kl. 08.30

Afholdes hos 

Globen Flakket, Åboulevarden 18, 8000 Aarhus

Læs mere og tilmeld dig her


Din underviser:
Rune Fick Hansen, kommunikationschef i IT-Branchen, har arbejdet med journalister og især erhvervs- og techmedier siden 1998, og har holdt flere foredrag om pressehåndtering, kommunikationsstrategier ligesom han har givet medietræning til en lang række topledere og chefer. I sin tid hos bl.a. TietoEnator, Telia, TDC og Danske Bank har han været med til at håndtere alt fra de store opkøb og ubehagelige shitstorms til de små lokalhistorier og præcise produktlanceringer.