Kommunal Digital Workshop: Midtjyske kommuner

Vær med til at præsentere branchens bedste digitale idéer til landets kommuner.

Dato & tidspunkt

Lokation

Norddjurs Kommune

IT-Branchen vil sammen med udvalgte kommuner gerne invitere medlemmer til at deltage på vores kommende ”Kommunale Digitale Workshops” i efteråret 2020.

Kommunerne står konstant overfor et krav om effektivisering, bl.a. som følge af flere børn og ældre, og krav til grøn omstilling. Samtidig mødes kommunerne af ønsker til nye services fra borgerne. IT-Branchen ønsker på denne baggrund at styrke dialogen om innovative digitaliseringsprojekter – til fælles glæde og inspiration ved at præsentere branchens bedste digitale idéer til landets kommuner.


Kommunal Digital Workshop for Midtjyske kommuner
Onsdag den 4. november, kl. 08.30 – 14.00

Afholdes hos Norddjurs kommune

TILMELD DIN VIRKSOMHED HER
Efter først-til-mølle-princip


Tilmelding
For at kunne tilmelde dig skal du være medlem af IT-Branchen, samt have en eller flere offentlige kundereferencer.

Du skal tilmelde dig via ovenstående link, hvor du ud over at registrere din virksomhed skal oplyse overskriften på dit indlæg samt 3-5 linjer om løsningen, som du ønsker at præsentere.

Udover oplægsholderen kan der deltage endnu en person fra din virksomhed, marker venligst hvem der er taler og hvem der er gæst.


Konceptet kort
IT-Branchen tog i 2018 initiativ til idéen ”Kommunal Digital Workshop”, hvor medlemmer fremlægger en kort præsentation, hvor kun den digitale løsning, anvendelsesmuligheder og effektiviseringspotentialet præsenteres for kommunerne. Herefter er der tid til spørgsmål – i alt 15. min, som kan forekomme meget kort, men som er fuldt ud tilstrækkeligt når der fokuseres 100% på løsningen.

I pauserne er der mulighed for at netværke med både kommunale beslutningstagere og andre offentlige leverandører.

Flere af de deltagende kommuner og leverandører, som har deltaget i de kommunale digitale workshops har givet udtryk for, at konceptet er forfriskende og har givet stof til eftertanke og mulighed for på effektiv vis at få ny og inspirerende viden, ligesom at kommunerne har fået en helt anderledes fælles sparring på dagsaktuelle udfordringer samt etableret kontakt til nye leverandører, som de ellers ikke ville have fundet frem til.  


Vi ser frem til at modtage din tilmelding og vi håber at kunne byde flest mulige medlemmer velkommen på den kommunale scene og glæder os meget til at præsentere branchens bedste ideer sammen med jer.