Den digitale fremtid, virksomhedernes parathed, og it-leverandørernes muligheder.

Anders Elbak fra IDC præsenterer indholdet fra de årlige IDC Directions konferencer i en koncentreret form.

Mange af de ting vi for få år siden opfattede som urealistisk science fiction, ser vi i dag som et realistisk bud på en nær fremtid. Det er kun et spørgsmål om, hvor hurtigt udviklingen går – og om lovgivningen, arbejdsmarkedet og vi som mennesker kan og vil ændre os. Det er ikke længere den teknologiske udvikling, der sætter begrænsninger. IDC giver sit bud på fremtiden, og viser hvor langt vi er i udviklinge af de teknologier, som driver udviklingen.

Langt størstedelen af beslutningstagerne i nordiske organisationer har digital transformation som en del af strategies og ser det som en mulighed for at optimere og udvkle forretningen fremover. IDC vil præsentere de seneste analyser af den reele parathed – både teknologisk og forretningsmæssigt.

Ændringerne i samfundet giver nye muligheder – og stiller nye krav til it-leverandørerne. Det er afgørende at forstå, hvor kunderne er på vej hen og hvor hurtigt de bevæger sig, samt tilpasse produkter, services og partner setup, så det matcher den nye digitale fremtid. IDC viser den seneste forecast for hvor meget nordiske organisationer vil investere i digital transformation, og forklarer hvordan it-leverandører har bedst mulighed for success.

Praktisk info

Dato: 1. marts 2017, kl. 08.30
Sted:
Børsen
Adresse
Slotsholmsgade, 1217 København K
Tilmeldingsfrist: 1. marts 2017
Vilkar:
Det er gratis for alle at deltage.

Tilmelding

E-mail der tilknyttes reservationen.
Kortholderens information

Vigtige arrangementer

01
Mar

ITB & IDC Mini-Directions

07
Mar
16
Mar

IT-Branchens Årsmøde 2017