IT-leverandørers kontraktstyring i projekter

Hvorfor kan det være så svært at gennemføre et IT-projekt til tiden, og til den aftalte pris? Svarene på disse spørgsmål er mange.

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL, Hammerensgade 6, 3. sal 1267 København K

Effektiv og relevant styring af IT-projekter f.eks. udvikling eller etablering af services er grundlaget for en succesfuld leverance. Men hvorfor er det alligevel så svært at gennemføre et IT-projekt til tiden, og til den aftalte pris? Svarene på disse spørgsmål er mange.

Set med IT-advokatens øjne skal leverandøren helt undgå at komme i en situation, hvor projektet af kunden opfattes som forsinket, mangelfuldt, eller, hvor kunden mener, at det er blevet dyrere end aftalt. Når det alligevel sker, skyldes det ofte manglende eller mangelfuld kontraktstyring. Eller mere konkret, manglende adressering af kundens forhold, manglende konsekvent håndtering af forhold, som leverandøren i øvrigt ikke er ansvarlig for, og manglende korrekt håndtering af de uundgåelige ændringer til projekteret scope.

Med udgangspunkt i juraen kan du nu via vores specialiserede IT-advokater få input om faldgruberne og opmærksomhedspunkterne for IT-leverandører. Du får praktiske og juridiske tips og tricks til effektiv og succesfuld styring af IT-projektet. Der tages udgangspunkt i kendte kontraktbestemmelser fra bl.a. offentlige kontrakter som f.eks. K01, K02 og K03, men også de udbredte alternativer på markedet til K-kontrakterne.

Vi har erfaring med, at mange IT-leverandører nemt kan optimere deres økonomi ved at følge vores råd om god kontraktstyring.

Til eventet sætter vi fokus på:

  • Introduktion til IT-kontraktstyring med konkrete eksempler
  • Kontraktstyring i tilbudsfasen
  • Grundlæggende aftaleret og principper for forståelse af aftaler
  • Kontraktstyring i projektforløbet
  • Kontraktstyring og bevisbyrder

Inden for de sidste 18 måneder er der kommet flere spændende domme, der sætter rammerne for kravene til både leverandøren og kunden. Disse domme inddrages naturligvis i gennemgangen.

Torsdag den 25. maj 2023, kl. 09.00 – 11.00
Afholdes hos IT-Branchen, Langebrogade 2, 1411 København K

Eventet er kun for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL Advokatpartnerselskab. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Eventet udbydes i samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab og faciliteres af certificeret IT-advokat og partner hos DAHL Frederik Bruhn samt certificeret IT-advokat Claus F. Sørensen som General Council hos itm8 Group.