IT-Kontrakter i Norge og Sverige

Få overblik over hvordan du håndterer IT-kontrakter i nabolande Norge og Sverige.

Dato & tidspunkt

Lokation

Børsen, Slotsholmsgade, 1217 KBH K

Skal du håndtere IT-kontrakter i vores nabolande Norge og Sverige? Så er der en række forhold, som du skal være opmærksom på.

Der findes en række udbredte standardaftaler, der med den rette anvendelse giver virksomheder gode muligheder for rimelige reguleringer. Kurset her giver dig overblikket over kontrakterne samt gode råd om, hvilke områder du skal være særligt opmærksom på.

Vi kommer omkring følgende emner:

  • Muligheden for anvendelse af virksomheders egne kontrakter i udlandet
  • De norske Statens Standardavtaler SSA avtaler
  • Den svenske Standardavtal model fra IT&Telekomföretagenet
  • Muligheder for forhandling af ændringer
  • Gennemførelse af retssager i Norge og Sverige
  • Generelle gode råd om håndteringen og trends i det nordiske marked

Tirsdag den 7. september 2021, kl. 09.00 – 11.00
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

For medlemmer af IT-Branchen er det gratis at deltage. For ikke-medlemmer koster det 550,- kr. ekskl. moms.

TILMELD DIG HER

Eventet bliver afholdt i samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab og faciliteres af Michael Rehling og Mads Nygaard Madsen.

Michael Rehling
Michael Rehling er certificeret IT-advokat og partner i DAHL med nær ved 20 års erfaring med fagområdet. Som en naturlig følge af dette arbejde har han også beskæftiget sig med relaterede emner som ophavsret og andre immaterielle rettigheder, markedsføringsret, og tvistløsning inden for området.

Michael har stor erfaring med udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter, kommercielle forhold og andre forhold relateret til udfordringer i komplekse IT- og Teknologileverancer. I den forbindelse har Michael også erfaring med håndtering af tvister ved voldgift og de civile domstole. Han har gennem dette arbejde opnået møderet for Højesteret.

Michael er aktiv i forskellige IT-retlige netværk og sidder i bestyrelsen i en række fortrinsvis danske virksomheder.

Mads Nygaard Madsen
Mads Nygaard Madsen er certificeret IT-advokat og partner i DAHL.

Mads er en af Danmarks førende advokater inden for IT-ret, og han var i perioden 2017-2020 formand for Danske IT-Advokater. Hans rådgivning dækker alle områder af IT-retten, herunder outsourcing, softwarelicensforhold og persondataret. Mads har solid erfaring med udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter samt håndtering tvister vedrørende IT-ydelser.

Mads rådgiver en bred vifte af danske og internationale klienter – såvel leverandører af IT-produkter og -serviceydelser som kunder, der indkøber IT. Ud over sin juridiske uddannelse har han gennemført uddannelser inden for datalogi og økonomi.