Den 30. og 31. januar 2019 åbner dørene op for den årlige konference IT-kontrakter, som bliver afholdt for 20. gang.

Det seneste år har budt på en undersøgelse, der viser, at op mod 25% af kunder/leverandører har haft en juridisk konflikt det seneste år. Det alene vidner om vigtigheden af alle detaljer i kontrakten. På konferencen vises eksempler på typiske konfliktområder og mulighederne for at undgå at havne i en ressourcekrævende og uproduktiv konfliktsituation.

Konferencen stiller i 2019 skarpt på blandt andet følgende emner:

  • Persondataret og ansvar for behandling af personoplysninger
  • K-kontrakterne og behovet for opdatering af disse
  • K04 – baggrund og formål samt leverandørernes syn på dette
  • Ansvarsplacering ved forsinkelse i IT-projekter
  • Cybertrusler – og betydningen for IT-kontrakter
  • “Idriftsættelse” af IT-kontrakter efter udbudsproces eller forhandlingsforløb

Som det har været tilfældet de tidligere år, er formålet stadig at udfordre og informere den professionelle bruger af IT-kontrakter om nyheder, viden og praktik på området samt i særdeleshed at skabe koblingen mellem aktuelle emner og problemstillinger. Konferencen tilstræber et interaktivt forum, som giver deltagerne mulighed for at bidrage til diskussionen samt høste erfaringer og meninger fra udvalgte eksperter. Vi vil derfor alliere os med yderst kompetente folk fra branchen til at præsentere de efterspurgte juridiske indlæg.


Konferencen styres som sædvanlig af DAHL Advokatfirma, der som en af landets førende advokatkontorer på dette område har stået for programmets sammensætning. DAHL Advokatfirma er fast samarbejdspartner for IT-Branchen, og gennem dette samarbejde har vi også fået muligheden for at tilbyde vores medlemmer en særlig rabat på 10%. Brug rabatkoden ITB10%

Du tilmelder dig ved at bruge dette link