Infosecurity Denmark 2019

Infosecurity Denmark 2019 byder på to dage med masser af faglig viden og netværk på Danmark største it-konferencemesse.

Infosecurity Denmark 2019 byder på mere end 100 seminarer og cases, 20 udvalgte keynotes, 80 udstillere, 12 guideture og debatscene med paneldebatter, interview, live-demoer og netværksessioner. Alt i alt kan du se frem til to dage med masser af faglig viden og netværk på Danmark største it-konferencemesse med 3.500 deltagere.

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt hacking og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

1.-2. maj 2019, Øksnehallen i København
Læs mere og tilmeld dig gratis her

Det er fjerde gang messen holdes i Danmark, den arrangeres af Teknologiens Mediehus (Version og Ingeniøren) i samarbejde med den hollandske messepartner Jaarbeurs, som også står for at afholde Infosecurity i Holland og Belgien.