E-Mountainbiketur i Kongshøj Skov og middag på Wildebeest Gastropub

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og TopDanmark – og bliv guidet rundt i Kongshøj Skov. Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men du får et kæmpe smil i ansigtet.

To mænd ude at cykle i naturen på deres mountainbike

Dato & tidspunkt

Lokation

Kongshøj Skov

Vi inviterer til en digital guidet e-mountainbiketur, når Mountainbike United stiller op med nyeste E-Mountainbikes, der sikrer, at selv de der ikke er i topform kan være med på de smukkeste spor i skoven.

Alle vil opleve, hvordan man let og ubesværet kan komme op ad de stejle bakker i skoven og virkelig komme op i fart på cykel i de naturskønne områder.

E-Mountainbike er ikke snyd, det er bare flere naturoplevelser, mere sjov og samvær, hvor alle kan være med.

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og TopDanmark, hvor du bliver guidet rundt i Kongshøj Skov af Mountainbike United’s CEO Morten Kamp Schubert, som også er manden bag det førende Digitale Mountain Bike community – Mountainbike United™.

Der er begrænsede pladser så skynd dig!

Du skal ikke selv have cykel, og du skal være opmærksom på, at det kan være stærkt vanedannende – samt at der er risiko både for blive beskidt og få et bredt smil i ansigtet.

Turen sluttes med middag hos Wildebeest Gastropub.

Tirsdag den 12. september 2023 kl. 15.00 – 20.30
Kongshøj Skov


For at gøre turen endnu bedre så download app’en Mountainbike United™. Så vil der også være en digital guiding af turen samt et overblik over alle deltagere i realtid, mens vi cykler.

Arrangementet er kun for medlemmer af IT-Branchen og det er gratis at deltage. Der er begrænsede pladser – max 2 pr. virksomheder – og tilmelding er påkrævet. Der et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu!