4T Morgenbriefing i Tech Town: Fastholdelse og trivsel hos dine medarbejdere

Få tips og tricks fra GPTW til fastholdelse og trivsel hos dine medarbejdere.

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Kategori

84% af IT-Branchens medlemmer har for nyligt svaret at manglen på medarbejdere er den største barriere for vækst. 54,5% har helt opgivet at få besat ledige stillinger og 42,4% har måttet takke nej til nye ordrer fordi de ikke har kapaciteten til at levere opgaverne til kunderne.

Så nye medarbejdere med de rette kompetencer hænger ikke længere ”på træerne”. Derfor at det vigtigt at holde på dem vi allerede har i ”stald”.

Tirsdag den 5. april kigger Morten Lauridsen, seniorkonsulent hos Great Place to Work forbi vores 4T Morgenbriefing i Tech Town.

Morten vil give os gode råd og fif til, hvordan vi struktureret kan arbejde med vores kultur og tillid for at fastholde de gode medarbejdere og samtidig øge muligheden for at tiltrække endnu flere talenter. Hvad skal der egentlig til for at komme på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser?

Tirsdag den 5. april 2022, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.