Få et Bestyrelsesmedlem til Låns

Få et Bestyrelsesmedlem til Låns

Overvejer du og resten af bestyrelsen potentialet og mulighederne i at digitalisere dele eller hele jeres forretningen, men mangler professionel sparring på dette? Så er det oplagt at låne et bestyrelsesmedlem hos IT-Branchen.

Vi har adgang til en lang række af Danmarks mest erfarne professionelle eksperter og strateger, der gerne vil hjælpe virksomhederne med at få konkretiseret og prioriteret de mange digitale muligheder, der findes, så de munder ud i forretningsstrategier og planer, der hurtigt kan ses på bundlinjen.

Sådan ansøger du

Fortæl os, hvilke udfordringer I står overfor, og hvad I gerne vil have sparring på. Så finder vi den rette uvildige og professionelle kandidat, der kan styrke jeres bestyrelsesarbejde og kompetencer.

I forpligter jer ikke til mere end at tage et møde med kandidaten, hvor I har mulighed for at se hinanden an, og høre mere om, hvad kandidaten konkret kan bidrage med.

Finder man efterfølgende ud af flere møder og måske en permanent tilknytning som f.eks. bestyrelsesmedlem, er noget kandidaten og virksomheden selv aftaler.

Det er et krav, at bestyrelsen i forvejen består af min. ét eksternt bestyrelsesmedlem.

Ansøg om at få en bestyrelseskandidat

  • Beskriv hvad jeres virksomheds udfordringer er, så vi kan finde de bedst mulige kandidater til jer. F.eks. kan jeres udfordring være, at I mangler en strategisk plan for digitaliseringen af et eller flere forretningsområder. Eller at I ikke har haft mulighed for at gå i gang, fordi I ikke har haft ressourcerne til at løfte opgaven.
  • Beskriv hvilke kompetencer kandidaten skal have. f.eks. Erfaring med digital strategi, E-commerce, ERP osv.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du yderligere spørgsmål vedr. Bestyrelsesmedlem til Låns, er du mere end velkommen til at kontakte Ulrik Rode, ulro@itb.dk.