Bliv udlånt til en bestyrelse

Bliv udlånt til en bestyrelse

En lang række virksomheder kæmper stadig med at få digitaliseret deres virksomhed. Ikke fordi de ikke er klar over, at det kan have en positiv effekt på forretningen, men fordi de har svært ved at få overblik over og prioriteret de mange muligheder.

Og det er her, du kan komme ind og hjælpe bestyrelserne med at udarbejde konkrete strategier, succesmål og formulere konkrete digitaliseringsprojekter, der kan sikre vækst for den pågældende virksomhed.

Det er samtidig en god mulighed for at styrke din egen bestyrelseskarriere.

Det skal kandidaterne kunne

Du skal i første omgang kunne sige ja til at tage ét møde med en udvalgt bestyrelse, hvor bestyrelsen får professionel sparring på de digitale udfordringer og ønsker, som deres virksomhed står med.

For at komme i betragtning, er det vigtigt, at du har en dokumenteret bestyrelsesuddannelse med afsluttende eksamen med ekstern censor, og at du har flere års erfaring med at rådgive virksomheder omkring digitale projekter og forretningsstrategier.

Det er naturligvis afgørende, at du ikke rådgiver virksomheden om egne produkter og services, men fungerer som en uvildig rådgiver for bestyrelsen.

Ansøg om at blive bestyrelseskandidat

  • Her skal du skrive, hvilke kompetencer du besidder - f.eks. Erfaring med digital strategi, E-commerce, ERP osv.
  • Slip fil her eller
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du yderligere spørgsmål vedr. Bestyrelsesmedlem til Låns, er du mere end velkommen til at kontakte Sebastian Søndergaard, seso@itb.dk.