Brug dine medlemsfordele og få IT-Branche-rabat på kurser. Vi tilbyder efteruddannelse i forretningsudvikling, it-projektledelse, it-arkitektur, kommunikation og ledelse. Og kan klæde dig på til at navigere som leverandør og tilbudsgiver til offentlige myndigheder.

Efteruddannelse kan være nødvendig med den store mangel på medarbejdere med de rette it-kompetencer. IT-Branchens medlemmer får rabat på kompetenceudvikling af medarbejdere på kurser hos bl.a. DANSK IT og advokatfirmaet DAHL.

Målrettede kurser og certificeringer fra DANSK IT
Som medlem af IT-Branchen får du rabatter på kurser hos DANSK IT.

Mangler I viden om den kommende persondataforordning, så kan I på kurset Persondatafordningen i praksis, blive introduceret til principperne bag persondatabeskyttelse og få indsigt i dataansvarlighed, databehandling og behandlingssikkerhed.

Vil I løfte den forretningsmæssige dialog til strategisk niveau, så er kurset Business-relationship management måske noget for jer. Her lærer I at skabe stærkere dialog, på et fundament baseret på professionel tillid og respekt.

På kurset TOGAF, får I omfattende kendskab til TOGAF rammeværktøjet og de redskaber, det stiller til rådighed. Programmet giver en holistisk tilgang til design af it-arkitektur. Efter kurset vil I være i stand til at implementere den nye viden direkte i jeres organisation.

Få introduktionsrabat – 2 kurser for 1´s pris

Som et specielt tilbud tilbyder vi en introduktionsrabat, hvor I får 2 kurser hos DANSKIT for 1’s pris. Tilbuddet kører frem til 30. oktober 2017, og gælder i både 2017 og 2018 for følgende kurser:

Agil kravhåndtering i komplekse projekter
Nudging i IT
Persondataforordningen i praksis 
Business Case og gevinstrealisering
Informationsmodellering
IT-ledelse og IT-organisationens rolle 
Arkitekturstyring
Avanceret håndtering af krav i praksis 
Forandringsledelse
Agile kontrakter i praksis 
Business Relationship Management (BRM)
Design Sketching og Grafisk Facilitering
Forretningsmodellering
Forretningsregler & beslutninger 
SDI Service desk foundation (SDF) 
Styregruppekommunikation 

Jeg deltog på TOGAF 9.1 Foundation & Certified samlet 5 dage med instruktør Carsten Rasmussen. Hans meget store viden om emnet var rigtig inspirerende. Kombineret hans mange erfaringer fra EA projekter og konkrete eksempler, faldt emnet fint på plads. De andre deltagere bidrog ligeledes med både gode og mindre heldige eksempler fra deres IT og EA arkitekthverdag, så samlet set utroligt udbytterig for mit arbejde.

- Filip Koch, Dell

Du kan læse mere om vores mange kurser her

Bliv en skarpere it-leverandør til det offentlige, med kursusforløb fra DAHL advokatfirma.

Hvis du er leverandør af it-ydelser til det offentlige, eller har planer om at blive det i nærmeste fremtid, så er advokatfirmaet DAHL’s kursusforløb om udbud, persondata, kontraktstyring og administration måske noget for dig. Disse forløb udbydes gives til medlemmer af IT-Branchen med store rabatter.

Kurserne består af 4 moduler, henholdsvis:
Persondatarettens betydning for it-leverandører
Få styr på udbudsprocessen
Kontrakter om løbende it ydelser
Kontrakstyring af it-projekter

Medlemsvirksomheder kan deltage med to personer pr. kursusmodul og kan lade forskellige personer deltage i de individuelle moduler hvis dette ønskes.

Du er her