Find den viden, du leder efter. Ganske gratis.

Coding Class
Børn skal tænde på teknologi og lære at være kreative med it. De fleste børn er dygtige forbrugere af it, men hvis vi skal skabe vækst med it i Danmark skal de også lære at skabe med it. Derfor har vi startet Coding Class, hvor vi laver skabende og kreativ undervisning i it for børn i 15 klasser i København og i Vejle.


Persondata
Har du styr på persondataforordningen? Ved du om du er dataansvarlig eller databehandler? Ved du hvor dine data ligger? Få svar på en masse spørgsmål om persondataforordningen, som bliver relevant for alle lige om lidt!

 


Sådan søger du finansiering
Som nystartet virksomhed eller som virksomhed med mulighed for vækst, kan det være nødvendigt at søge om kapital eller forretningskompetencer for at indfri forventninger og udnytte markedspotentialet her og nu. Men hvad skal man gøre – og hvor skal man søge henne? Det har vi lavet en lille guide til.


Kontrakter
Som medlem af IT-Branchen kan du benytte en række standardkontrakter og få gratis kontraktrådgivning gennem Dansk Erhverv. Læs hvordan du får hjælp og hent en kontrakt.

 

 


Branchen i tal
Vi har samlet en lang række nøgletal for branchen. Du kan bl.a. se, hvor mange ansatte der er, omsætningen, lønniveauerne i branchen. Derudover har du finde en lang række eksterne rapporter og analyser vedr. både branchen og vores mærkesager. 

 

 

 

 

 

 

Du er her