Lær mere om

IT-udbud
Når du sælger løsninger eller ydelser til den offentlige sektor skal du have styr på udbudsloven, udbudsgrænser, de gode kriterier for succesfulde udbud og en masse andre ting, som gør om det bliver en vellykket forretning.

 


Den gode brugeroplevelse (UX)
IT-Branchen har samlet en række værktøjer for at hjælpe dig i gang med at lave verdens bedste digitale løsninger. Det er relevant for dig der arbejder med ledelse, kommunikation eller teknologi i en offentlig myndighed, kommune, e-handelsbutik eller en software as a Service (SaaS).


Coding Class
Børn skal tænde på teknologi og lære at være kreative med it. De fleste børn er dygtige forbrugere af it, men hvis vi skal skabe vækst med it, skal de også lære at skabe med it. Derfor har vi startet Coding Class, hvor vi laver skabende og kreativ undervisning i it for børn i 126 klasser i seks danske kommuner.


Persondataforordningen
Har du styr på persondataforordningen? Ved du om du er dataansvarlig eller databehandler? Ved du hvor dine data ligger? Få svar på en masse spørgsmål om persondataforordningen, som bliver relevant for alle lige om lidt!

 


Sådan søger du finansiering
Som nystartet virksomhed eller som virksomhed med mulighed for vækst, kan det være nødvendigt at søge om kapital eller forretningskompetencer for at indfri forventninger og udnytte markedspotentialet her og nu. Men hvad skal man gøre – og hvor skal man søge henne? Det har vi lavet en lille guide til.


Standardkontrakter
Som medlem af IT-Branchen kan du benytte en række standardkontrakter og få gratis kontraktrådgivning gennem Dansk Erhverv. Læs hvordan du får hjælp og hent en kontrakt.

 

 


Offshore
Danske virksomheder sukker efter kompetent arbejdskraft. Nogen gange må man se sig om efter kompetencer andre steder i verden. Tit er der endda en økonomisk gevinst ved at gå offshore. Læs her, hvordan du kommer videre.

 


Kvindelige rollemodeller
Er du en kvinde, der har en drøm om at få en lederkarriere i it-branchen? Så har du nu muligheden for at få indsigt i, hvordan andre kvindelige ledere har opnået succes.

 

 


Branchen i tal
Vi har samlet en lang række nøgletal for branchen. Du kan bl.a. se, hvor mange ansatte der er, omsætningen, lønniveauerne i branchen. Derudover har du finde en lang række eksterne rapporter og analyser vedr. både branchen og vores mærkesager. 


 

 

 

 

Du er her