Styrk dine it-kompetencer og viden

Som medlem af IT-Branchen har I adgang til gode rabatter på kurser inden for områder som forretningsudvikling, it-projektledelse, it-arkitektur, kommunikation og ledelse.
Kurserne udbydes i samarbejde med interesseorganisationen DANSK IT.

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet bedes du kontakte Irmelin K. Aasberg Karlsen, DANSK IT, tlf.: 33 17 97 76, mail: ika@dit.dk. Tilbuddet gælder for alle ansatte hos IT-Branchens godt 600 medlemsvirksomheder, så husk at dele informationen med kollegaer og/eller HR-afdelingen. 
Der er begrænsede kursuspladser og der bliver hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.


Mangler I viden om den kommende persondataforordning, så kan I på kurset Persondataforodningen i praksis, blive introduceret til principperne bag persondatabeskyttelse og få indsigt i dataansvarlighed, databehandling og behandlingssikkerhed.

Vil I løfte den forretningsmæssige dialog til strategisk niveau, så er kurset Business-relationship management måske noget for jer. Her lærer I at skabe stærkere dialog, på et fundament baseret på professionel tillid og respekt.


Arkitektur
Ønsker du at øge dine kompetencer inden for it arkitektur, så har vi kurserne og certificeringerne for dig.

 

 

ISTQB® Softwaretest Certificering
International certificering af softwaretestere i hele verden.

 

 

Service Management
Øg dine kompetencer inden for områder som ITIL®, IT Service desk og IT Service Management.

 

 

Forretnings­udvikling og IT 
Sæt fokus på forretningsudvikling med kurser inden for Business Relationship Management, Forretningsmodellering, Informationsmodellering, Lean, Business Case og gevinstrealisering.

 

Kommunikation
Styrk dine kommunikative færdigheder og skab gennemslagskraft.

 

 

Governance 
Her kan du se DANSK IT’s store udbud inden for bl.a. sikkerhed. Du finder også områder som IT Asset Management, COBIT og Agile kontrakter. 

 

 

Projekt-, program- og porteføljeledelse 
Øg dine kompetencer inden for områder som Kravhåndtering, Agil projektledelse, Scrum, Leading SAFe og PRINCE2®.

 

 

Ledelse og personlig udvikling 
Her udbyder DANSK IT en lang række kurser inden for fx Agil transformation, Forandringsledelse, Masterclass i Digital Transformation og Nudging i IT.

 

 

Online kurser
Alle DANSK IT's online kurser består af flere forskellige kursusmoduler, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage.

 

 

 


Om DANSK IT
DANSK IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. DANSK IT arbejder for at fremme og understøtte it, hvor dette skaber værdi for samfundet og den enkelte. At samle, styrke og udvikle it-brugere og it-professionelles kompetencer og faglighed. Og på et uafhængigt grundlag varetage samfundets og medlemmernes it-interesser.

DANSK IT har lige siden sin stiftelse i 1958 arbejdet med kompetenceudvikling af it-professionelle.

Du er her