Som virksomhed bliver man hver dag bombarderet med nye teknologier og udtryk, som man skal forholde sig til i forhold til både ens egen strategi og kundernes ønske om at være med helt fremme.

Men hvad ligger der reelt bag de mange nye teknologier? Hvad kan man med f.eks. kusntig intelligens, big data, IoT og 5G?

Med InsighT i New Tech forsøger vi at give et hurtigt og overskueligt indblik i, hvad teknologierne er, hvad forretningspotentialet er og giver med forskellige casebeskrivelser eksempler på, hvor andre virksomheder med succes har benyttet den pågældende teknologi.

I første omgang har vi kastet os over kunstig intelligens, big data og Internet of Things.
 


Kunstig intelligens

Der er mange ting, der i dag omtales som kunstig intelligens eller AI (Artificial Intelligence). Men hvad er AI egentligt, og hvad kan det bruges til?
 


Big data

Uanset om man er en service eller produktionsvirksomhed, kan man få glæde af at bruge big data analyse i sin forretning.
 


Internet of Things (IoT)

Internet of Things, IoT, Tingenes Internet. Kært barn har mange navne. Men hvad er det for en størrelse, og hvad kan det bruges til?


5G

Næste trin på den mobile udviklingsstige er 5G. Men er der tale om en sand revolution eller blot en evolution?
 


Har du en god New Tech case, du vil dele?

Har du som medlem af IT-Branchen et godt eksempel på, hvordan en virksomhed helt konkret og med succes har digitaliseret hele - eller dele af din forretning, så skriv din case ind i vores skabelon og send den til os på itb@itb.dk.

Du er her