Vi har et ansvar for at lære vores børn og unge nye digitale kompetencer, der gør dem i stand til at agere i og bidrage til fremtidens samfund.

Vores vision er, at få børn og unge til at tænde på teknologi og it – og at gøre it til en del af den almene dannelse i folkeskolen.

Som branche har vi en forpligtigelse til at styrke læringsfokus på it og teknologi, da det er med til at skabe vækst for fremtiden.

Det kan naturligvis gøres på mange måder, men ved at skabe et fælles projekt, kan vi fokusere vores initiativer og opnå de langsigtede resultater, som Danmark har brug for.

Founding partners

Derfor er IT-Branchen gået sammen med en række medlemsvirksomheder, Fredericia Kommune, Furesø Kommune, Høje Taastrup Kommune, Københavns Kommune, Odense Kommune, Aarhus Kommune, Styrelsen for IT- og Læring og Coding Pirates for at få vores vision til at blive til virkelighed.

De primære Støtter af Coding Class kalder vi Coding Class Angels. Disse er:

SAP, Microsoft, NNIT, TDC, KMD, Jobindex, Zibra, Dansk Erhverv, SimCorp

 

 

Herudover har nogle virksomheder støttet projektet økonomisk. Disse er:

Unik
Siteimprove
ATEA
HPE
DXC

Støt projektet

Vores ambition er at udrulle Coding Class til langt flere kommuner og skoler, og derfor søger vi flere virksomheder, der deler vores vision, og som gerne vil biddrage til tænde børn og unge på it.

Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre for at være med.

 
 
 

Du er her