Det kan du som medlem i ITB

Derfor er Ricoh medlem af IT-Branchen:


IT-Branchen er til for sine medlemmer.

Og derfor søger vi hele tiden at skabe størst mulig værdi til jer. Som medlem af IT-Branchen får du adgang til netværkarrangementerrådgivning og medlemsrabatter, som alle i din virksomhed kan gøre brug af. 

Alene sidste år deltog 708 personer fra vores medlemsvirksomheder i vores arrangementer, mens 272 personer er engageret i vores foreskellige netværk. Vi håber, at vi også snart kan byde dig og dine kollegaer velkommen i vores aktive brancheforening.

Et medlemsskab i IT-Branchen inkluderer også et basis-medlemsskab i Dansk Erhverv, så I også får glæde af et helt ekstra medlemskab oveni.

Vælg ydelse

         

 

 

 

 

 

 

 

 

”Vi er meget glade for den hurtige og kompetente sparring, vi får via ITB, når det drejer sig om juridiske problemstillinger i hverdagen - uanset om det drejer sig om ophavsret, markedsføringsloven, licensvilkår eller andet.”

Henrik Kjær, Adm. Direktør i Kjaer Data

 

 


Betydelig rabat til mindre virksomheder

Virksomheder med mindre end 25 ansatte får automatisk en indslusningsrabat i de første to år af medlemskabet. Det vil sige, at du får medlemsskabet med markant rabat de første to år, og betaler fuldt medlemsskab fra år tre. Rabatten følger kalenderåret.

Læs mere om hvad det koster, vedtægter og det med småt


Lønstatistik

IT-Branchen udarbejder også en detaljeret lønstatistik, der kan bruges som et godt ledelsværktøj under f.eks. lønsamtaler.

Som nyt medlem får du gratis den seneste lønstatistik stillet til rådighed.

 

 

Du er her