Se billederne fra nytårskuren

Over 300 mennesker dukkede op til IT-Branchens populære nytårskur, hvor også FH’s formand, Lizette Risgaard, kiggede forbi.

Igen i år var der rekordstort fremmøde til nytårskuren, hvilket vidner om, at netværket og kollegerne i branchen i den grad prioriteres højt hos medlemsvirksomhederne.

Men det var ikke blot netværksmulighederne, den gode champagne og kransekagen, der trak folk til.

Også nytårstalen fra FH’s formand blev der lyttet interesseret til.

Hun startede med at konstatere, at den digitale revolution ikke bare har indfundet sig på arbejdsmarkedet, men også har ændret vores hverdag, vores værdier og de forventninger, vi har til hinanden.

Når forandringen er så markant i hele samfundet, så er der ifølge hende også brug for livslang læring, efteruddannelse og opkvalificering, hvis vi skal høste gevinsterne af digitaliseringen.

”Alle har behov for løbende opkvalificering i de digitale muligheder. Hvis personalet f.eks. er utrygge ved de tekniske hjælpemidler – ja, så bruger de det ganske enkelt ikke. Så går personalet – og vi som samfund glip af et kæmpe forebyggelsespotentiale,” udtalte Lizette Risgaard bl.a.

Det kan vi som branchen kun være enig i.

Tusind tak til alle dem, der havde mulighed for at kigge forbi nytårskuren. Hvis ikke før, så håber vi at se jer alle sammen igen til IT-Branchens årsmøde.