IT-Paratskibet sætter kurs mod Folkemødet

Igen i år inviterer IT-Branchen alle deltagere ved Folkemødet om bord på IT-Paratskibet til spændende debatter og inspirerende talks.

Det bliver en bred vifte af spændende arrangementer man kan opleve, når IT-paratskibet igen i år ligger til kaj ved Allinge havn.

På dette års program bliver der bl.a. sat fokus på, hvordan man kan navigere sikkert og ansvarligt i et felt, hvor forskellen mellem brug og misbrug af persondata kan være hårfin.

Derudover indstiller vi kikkerten imod fremtidige horisonter, for at forstå potentialet i ny teknologi, og hvordan det er med til at skabe verden af i morgen.

Vi sætter også stævnen mod nye kyster og vil undersøge, hvilke udfordringer vi som mennesker må forholde os til, både i en ny teknologisk fremtid og i en hverdag der blive mere og mere digitaliseret.

Ministeren går planken ud

Torsdag kl. 17.30 udfordrer vi erhvervsminister Brian Mikkelsen til at gå planken ud mht. regeringens strategi for digital vækst, der skal sikre Danmark en førerposition på området.

Udover Brian Mikkelsen, vil både Jørgen Jakobsen, Vice President hos DXC Technology og adm. direktør i IT-Branchen, Birgitte Hass bidrage som paneldeltagere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!

Vores piratfilm bliver også løbende lagt på vores Youtube-kanal som du kan finde her.

IT-Branchens fulde program for Folkemødet 2018