Eftertragtet it-udbud på vej

I januar offentliggør SKI udbudsmaterialet til 02.19 SaaS-Cloud, der dækker en række services og ydelser indenfor ASP/Cloud området.

I januar offentliggør SKI udbudsmaterialet til 02.19 SaaS-Cloud, der dækker en række services og ydelser indenfor ASP/Cloud området.

En af SKI’s mest populære it-rammeaftaler er nu endelig ved at være klar til genudbud. Rammeaftalen 02.19 dækker færdigudviklede softwareservices på abonnementslignende vilkår.

Aftalen er en af SKI’s allerstørste rammeaftaler målt på omsætning, og der er i aftalens levetid blevet omsat for flere milliarder kroner.

Rammeaftalen kommer til at minde meget om den eksisterende 02.19-aftale, men de endelige udbudsbetingelser bliver først offentliggjort af SKI i starten af januar 2019.

De forventer, at aftalen er klar til brug i april 2019.

En populær og velfungerende rammeaftale

SKI har med denne rammeaftale over en længere periode opbygget velfungerende kommercielle markeder for en lang række standardløsninger leveret som SaaS.

Markedet for cloud-baserede løsninger er vokset, også i det offentlige i de seneste år, og der er ingen tvivl om, at det fortsat vil være et stort marked.

Derfor ser vi i IT-Branchen også mange medlemsvirksomheder følge netop dette udbud med stor interesse.

”02.19 er et rigtig godt eksempel på, hvordan det offentlige kan indkøbe standardsystemer og samtidig understøtte et konkurrencepræget marked ligesom det kan fungere som et godt værktøj for både leverandører og myndigheder,” siger Martin Jensen Buch, chefkonsulent i IT-Branchen.

Besparelser gennem f.eks. kommunale fællesindkøb kan ellers være lokkende på disse typer af markeder. Men risikoen ved at samordnede indkøb er, at man i sidste ende kun levner plads til én leverandør, hvilket skader konkurrencen og markedet på sigt.

Her har SKI’s model været med til at sikre priskonkurrence uden fællesindkøb.

Få hjælp til tilbudsrådgivning

IT-Branchens medlemmer får 15% rabat hos Shipley på rådgivning omkring tilbudsgivning til SKI-rammeaftaler. Kontakt Shipley på henrik.madsen@shipleynordic.com