Velkommen til en samling gode digitale cases, du kan lade dig inspirere af. Særligt hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed (SMV).

Her er en række konkrete cases, der fortæller hvordan en række almindelige danske virksomheder har fået digitaliseringen til at virke.

Digitalisering kan være mange ting. Derfor har vi udvalgt digitale cases fra forskellige brancher, der løser forskellige problemer. Vores digitale cases beskriver hvilken udfordring den pågældende virksomheden har fået løst og hvordan digitaliseringen er blevet udført.

At digitalisere kan være at automatisere processer, arbejde smartere med business intelligence (big data, small data) eller at inddrage ny teknologi som eksempelvis chatbots, sagsbehandlings-robotter eller andre teknologier som kan hjælpe med at skabe en bedre oplevelse for kunder og medarbejdere.

Fællesnævneren for de indsamlede cases er, at alle virksomhederne hurtigt har kunnet mærke, at digitaliseringen har virket, og har kunnet ses på bundlinjen. 

God fornøjelse med vores digitale cases


Nu håndteres ordrer automatisk

En af de største danskejede leverandører til byggeriet, Bygma, har fået en mere effektiv hverdag og oplevet store besparelser, efter de fik automatiseret deres ordrebekræftelser.

 


Intelligent IoT-løsning sparer kommune for millioner

Energiregningen blev 21% mindre for Middelfart kommune, der med en intelligent IoT-løsning har sikret energioptimering for millioner af kroner.

 


Konkurrenceevnen blev øget med et intelligent logistiksystem

Har man som de Danske Fragtmænd ambitioner om at tilbyde skræddersyede transport og logistikløsninger i verdensklasse, kræver det, at man har et solidt intelligent logistiksystem i ryggen.

 


Business Intelligence optimerer gas forretningen

Gennem en kombineret Business Intelligence- og budgetteringsløsning fik Kosan Gas et hurtigt og nøjagtigt overblik over udviklingen i deres salg og omkostninger.

 


Antropologisk tilgang øgede omsætningen med 88%

Da CeramicSpeed skulle øge deres omsætning, valgte de en digital leverandør, som har et helt unikt afsæt for at analysere kundernes adfærd.

 


Robotter giver dig adgang til dine kommunale data, enkelt og hurtigt

Softwarerobotter bringer borgeren tættere på sine egne sager i Silkeborg Kommune - Digitalt, enkelt og hurtigt.

 


En it-løsning der letter planteskolens daglige arbejde

Skal man drive en planteskole, kræver det et specifikt it-system, der kan tage højde for en branche, der godt kan være lidt kompleks.

 


Hvordan man sætter sig ind i kundens digitale bilkøb

Når man som Europas største biludlejer og som en af Danmarks største indkøbere af biler, skal have solgt et stigende antal brugte leasingbiler, er der behov for at tænke ud af boksen.

 


Har du en god digital case, du vil dele?

Har du som medlem af IT-Branchen et godt eksempel på, hvordan en virksomhed helt konkret og med succes har digitaliseret hele - eller dele af din forretning, så skriv din case ind i vores skabelon og send den til os på itb@itb.dk.

 

Du er her